Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pobudka....!!!

Dlaczego nie glosuje na PO

Polecane posty

Gość Pobudka....!!!

1. Bo wyzej cenia uklady miedzynarodowe, korporacje, banki - slowem globalizm stosowany niz niz Polske i mnie zwlyklego czlowieka 2. Bo ludzie sa tylko przedmiotem w jakis rozgrywkach ekonomicznych, zgodnie z teoria neoliberalizmu, a nie podmiotem, 3. Bo jest wiele przykladow na ich beznadziejne dzialania. Bezmyslna, niemal maniacka sprzedaz majatku, wszystkiego co sie da w naszym panstwie- czyli tzw inwestycja z kapitalu. Jest dowiedzione na calym swiecie, ze jest to nieskuteczny sposob inwestowania. Bo jesli np. masz mieszkanie, to lepiej jest je wynajac i miec staly dochod niz sprzedac i przejesc i za chwile zero, a tak wlasnie robi PO, a wczesniej AWS, Unia Wolnosci... 4. Bo szkodza wrecz krajowi brakiem strategicznego dzialania, w odroznieniu od naszych sasiadow - patrz energetyka i nie tylko I takich przykladow mozna by mnozyc wiele, oj wiele

Gość da się
Ja głosuję :) I wszyscy których znam też.

Gość Pobudka....!!!
A widze tez pewna prawidlowosc, ze Polacy sa tak zawzieci i zacietrzewieni w swojej nienawisci, normalnie klapy na oczach, ze ktos bedzie ci plul w twarz, a ty i tak powiesz ze deszcz pada...

Gość zazdrosna...:(
Ja rozważam nie pójście na wybory ponieważ nie mam na kogo głosować.Wszyscy tylko obiecuja gruszki na wierzbie a jak już sie dostana na te stołki to maja wyborców w dupie.Ale z drugiej strony...sama nie wiem co mam robić...wybrać mniejsze zło?

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zazdrosna tak wybierz mniejsze zło (czyli PO ) ;) ja głosuję na PO i żadne Pisowy dupek nie przekona mnie do zmiany decyzji

Gość zazdrosna...:(
Monia ;) rozważam taka ewentualność. Na PIS na pewno nie zagłosuje.Moja koleżanka stwierdziła że zagłosuje na Palikota :D ale jak wszyscy będą głosować tak jak ona i Palikot wygra wybory to dopiero będą jaja:D

Gość lejla28
ja głosuję na PO i cała moja rodzina tez

Gość da się
Pobudka-------> możesz być z siebie dumny- jesteś jak rodzony syn prezesa i Macierewicza :) Wypnij dumnie klatę i na prawo marsz.

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zazdrosna ;) Palikot tez spoko facet, ale trzeba głosowac na PO żeby Pis pogonic z wielkim hukiem, a Palikot bedzie rzadził razem z PO :)

Gość Komunista Shatyn
Ja głosuje na naszą PO co więcej należy zapisać w konstytucji kierowniczą rolę PO w naszym socjalistycznym społeczeństwie. :) Mam nadzieje że Donald Tusk wzorem jego przyjaciela i mentora ze wschodu Alka Łukaszenki zrobi porządek w Polsce. Całe media już ma teraz jeszcze musi zrobić porządek w internecie. W kodeksie karnym należy wprowadzić paragraf w którym będzie zapisane że za obraze lub nawet krzywe popatrzenie w kierunku naszego ojca narodu Donalda Tuska będzie karane śmiercią lub ciężkimi robotami. :)

Gość ja głosuje na KNP
bo jestem za wolnością , poszanowaniem własności i prawa

Gość Komunista Shatyn
Palikot to też dobry towarzysz. Pokaz nam jak przekształcać majątek państwowy w prywatną własność bez własnych pieniędzy tylko przy użyciu partyjnych kontaktów sięgających jeszcze partii nieboszczki PZPR - patrii tak bliskiej towarzyszom z PO i SLD.:)

Gość uleczkakkkk
na po glosuja tylko naiwniacy. niedawno do sklepu znajomego przyszla babka ktora chciala wymierzyc sklep jak powiedziala przyszla z urzedu miasta, bo jak sie okazalo spoldzielnia chce sprzedac kamienice jakiejs zagranicznej spolce. prawda jest taka ze po wygraniu przez po wyborow zostaniemy z niczym, a ta partia ma pomysl na przetrwanie kryzysu: rozsprzedanie wszystkiego co sie da.

Gość Madzialena86
nie głosuję na PO, bo głos oddaję na Palikota :) Jak to powiedział w jakimś wywiadzie " Lepszy Palikot z wibratorem , niż przewodniczący innych partii bez jaj " :)

Ja chetnie sie dowiem co zlego zrobil Jarek :). Wielu go tak kocha, iz musi biedaczek ochrone miec przy sobie. Spodziewam sie idiotycznych komentarzy, wiec prosze o przemyslenie i ich nie wpisywanie, a prosze o komentarze merytoryczne. Chce wiedziec dokladnie dlaczego nie PiS a na PO warto glosowac. Choc mowiac szczerze to wg testow najblizej mi do SLD programu, ale jak wiadomo, kazda partia spelnia ktore punkty chce swojego programu :). Kazdej partii program jest idealny - tak jak z ustrojami - kazdy jest dobry, ale naslabszym ogniwem zawsze jest czlowiek :). PS. To co na temat partii sadze, zostawie to sobie. Staram sie byc neutralny, naprawde patrzac na ten kociolek, nie ma na kogo glosowac;p.

Gość beznadziejny slimak
o czym tu mowić na kogo nie zagłosujesz to i tak żyd

Gość Pobudka....!!!
na kogo nie zaglosuje to i tak kociol, trele morele, a kto wam to wmowil drodzy rodacy. Nasze kochane media ktore sa Tuskowe. Wiadomo ze oni wszystko robia zeby zrobic z PiSu cyrk. To sie nazywa manipulacja. A ze to juz trwa tyle lat i weszlo tak gleboko do polskich glowek, ze teraz juz nawet jak wiesz, ze ci robia przekrety to i tak byle nie tamci bo oni jeszcze gorsi... To sie nazywa byc w matni, sieci. Pamietasz Matrix : masz do wyboru pigulke czerwona i zyjesz sobie spokojnie dalej w sieci,- albo niebieska - i uwalniasz sie i dowiadujesz sie prawdy. A na palikota i innych nie ma co glosowac - to tylko inne wcielenie PO albo jak sie to w jezyku biznesowym nazywa - firmy corki, czyli jeden pies.

Gość nie głosuj na PO
i bardzo dobrze!

Gość KarrieBradshaw.
Buhahahha, ale mam ubaw czytajac posty idiotek, ktore chca glosowac na po :D🖐️. Przyznanie praw wyborczych kobietom to byl ogromny blad :classic_cool:

Gość znowu ta plaga
pisiorów!!!!!kurcze,że też nie ma na was porządnych środków owadobójczych! durnota się pleni jak szarańcza,a tak głupia,że nie mieścicie się na żadnej skali normy ,zero wiedzy ekonomicznej,zero myślenia-nie na darmo mówi się,ze PO to partia inteligentów!żeby się wypowiadać o swoich preferencjach trzeba mieć logiczne rozsądne argumenty,a nie myśleć wyłacznie o własnej dupie!!!!Tak tak kaczor wam da tylko ciekawe z czego -system grecki wam proponuje ! hahah durnoty bezmózgie!

Gość KarrieBradshaw.
znowu ta plaga nabralem sie na twoja prowokacje :classic_cool:

Gość a ja nie ide na wybory:P
może źle robie ale trudno. Jak oglądam te ich spoty wyborcze ( obojetnie jaka partia) to zygać mi się chce.Obiecują cuda a jak sie dorwią do tego koryta to każdy rece rozkłada.Budżet mamy jaki mamy,gospodarke też a zadna partia nie przedstawia REALNEGO programu.

Gość Pobudka....!!!
Alez oczywiscie ze PiS ma bardzo dobry program, dobrych ludzi ale tak sie przedstawia ich w mediach jak by im tylko chodzilo o Smolensk albo krzyze. Juz sie wszyscy agenci i zlodzieje dwoja i troja aby z nich tylko zrobic oszolomow

Gość Pobudka....!!!
No niech mi ktos da rozsadne argumenty, zeby na nich glosowac . Bo jak dotad to sa to odpowiedzi jak jakis zaprogramowanych robotow: Polska idzie na dno - taaa ale to przecie wina kryzysu .....i tem podobne