Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JoseLouisCastillo'92

Pytanie o trening

Polecane posty

Mam takie pytanko do osób który są obeznane w temacie. Zaczynam ćwiczyć jednak nie chcę robić typowego treningu " na masę". Nie chcę być duży a przepalić ew tkankę tłuszczową z mięśni i spowodować by były bardziej wyraziste. Znacie jakiś plan treningowy dla mnie?:D

Gość ToJestPOlska
Trening na siłę? 3 tygodnie trwa tylko przy tym się mięśnia nie łapie.

bez zwiększenia masy mięśniowej nie wyrzeźbisz ładnych mięśni ;) ja sobie rzeźbie powoli sylwetkę (czytaj robię tylko pompki) i jak na razie to spaliłem trochę tłuszczu na klacie mięśnie są już dość wyraźne a waga poszła o 1,5 kilo w górę ;)

Mi chodzi o coś takiego w stylu Bruca Lee ;)

jeśli nie masz dużego nadmiaru tłuszczy to i tak zwiększysz masę bo litr tkanki mięśniowej jest cięższy niż litr tkanki tłuszczowej ;)

Gość JoseLouisCastillo&
ale jaki trening dobrać na siłkę?

Gość hans lipke
3 miesiące wprowadzenia, a dopiero potem normalne ćwiczenia za rok możemy pogadać

Gość hcdgg
to ty powinnas znalez odpowiednia suknie aby w niej czuc sie wygodnnie cala noc a zarazem pieknie jak nigdy dotad... lepiej nie patrz na te suknie tylko idz do i poprzymierzaj ...nie kazda suknia pasuje wszystkim

Powiatowy Pojeb -> a czy ja napisałem że jak spali kilo tłuszczu to przybędzie mu kilo mięśni? oO napisałem że mięśnie są cięższe niż tłuszcz co może spowodować ze np. utrzyma wagę ale wyglądać będzie lepiej.

Gość Marisa87
ej moze mi ktoś poradzić. bo pytalam w innym temacie ale tam nikt nie siedzi. ćwiczę na silownii 3 Xw tyg. powinnam najpierw robić aeroby a pozniej silowe czy odwrotnie? bo poki co robię ponad 1h aerobów+ok 30 min silowych, ale chyba powinnam odwrocic kolejnosc?[ zalezy mi glownie na spalaniu dlatego koncentruje sie na aerobach]

Gość dlaczego nie...
2-miesięcznemu dziecku 74???? no chyba że jest wyjątkowo duże... mój miał 6-8 miesięcy zeszłej zimy i spokojnie wystarczyło 68

Gość można i tak
No wiesz, nie jestem jakas super wyjatkowa ale napewno lepsza od tamtych kandydatow poniewaz mam super opinie i juz tam kiedys pracowalam wiec nie musza mnie przyuczac od poczatku wiec zalety mam. No i jestem bardzo dobrze zoorganizowana, nie stresuje sie ze nagle jest masa rzeczy do zrobienia typu urywajacy sie telefon i obsluga klienta itp ale no wlasnie masz racje ze moga wymienic mnie na kogos tanszego a ja wiem ze to jest b dobrze prosperujaca firma i moga zaplacic wiecej wiec jak podejsc szefowa zeby mi chociaz 2 albo 2 stowki dali wiecej

Gość EwaBis
Witam, Jeśli dopiero zaczynasz to warto zaznajomić się ze wskazówkami na stronie www.trenujmadrze.pl, na pewno znajdziesz coś dla siebie. Ewa Bis eRzecznik pulsometrów Timex Ironman