Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgdxfsz

dlaczego pampers sleep&play są tańsze

Polecane posty

Gość hgdxfsz

niz zwykłe pampersy używam ich bo dostałam paczkę od znajomych, wydaje mi se ze nie sa jakieś gorsze; dlaczego są wiec tańsze?

Gość larysa26
bo są duuużo mniej chłonne, cieńsze i nie mają elastycznych brzegów jak napisała ta powyżej.Jak dla mnie sa do bani, raz sie naciełam, bo tańsze ale zaraz od razu wróciłam do active baby

Gość sprawa gustu BOOO
NAJLEPSZE PIELUCHY SĄ Z BIEDRONKI NICZYM SIĘ NIE RÓŻNIĄ OD PAMPERSA

Gość Dobrawka88
tragedia, mialam je kiedys, co noc wszystko bylo zasikane, sa do bani

Gość Dobrawka88
tzn moje dziecko mialo:P:P:P

Gość Dobrawka88
DADA, fakt są bardzo dobre

Gość abc nie ujawnie sie
a psinco, te z biedronki przeciekają, 5 minut po założeniu tej pieluchy mały nasikał, a mocz zamiast natychmiast wsiąknąć w pieluchę wylał się tylem na plecy dziecka. całe ubranko mokre, pielucha prawie nie pomoczona...

Gość wycieńczona mama..
tylko pieluchy dada z biedronki

Ja je akurat lubię i często kupuję :) Ale fakt te activ są lepsze. A te z biedronki co tak zachwalasz są lepsze dla rodziców i kieszeni, nie dla dzieci. Mówię to z doświadczenia. Kupowałam je kiedyś i też zachwalałam. Gdy córka miała rok dostałam w paczce te oryginalne. Paczka się skończyła i jak wróciłam do DADA to córka nie chciała w nich chodzić, ciągle łapała się za tyłek i dziwnie kroki stawiała. Pampers są miękkie a Dada sztywne.

Gość dokładnie, te z biedronki
nie dość że dużo tańsze to 100 razy lepsze

Gość fetupaka
niestety DADA często uczulają...a ja wolę sleep&play

DADA z biedronki są okropne!!sztywne, nie chcą wsiąkać,szybko przeciekają a do tego niewygodne dla dziecka i mój synek strasznie sie w nich odparzał!! ja kupuje pampers active baby albo slep&play i myśle ze jak juz decydujesz sie na dziecko to nie powinnas na nim oszczędzać!!

Gość hgdxfsz
nie zwróciłam uwagi na te elastyczne brzegi,pewnie dlatego że dziecko jeszcze jest mało mobilne i nic mu nie spada i też nie przeciekają; najbardziej przeciekały mi pampersy premium care, ale to chyba dlatego ze zbyt luźno zapinałąm

Gość Otyła Polka
tylko Dada z biedronki

Gość hgdxfsz
a z drugiej strony, nie uważacie że może lepiej kupic pieluszki cieńsze/mniej chłonne i częściej je zmieniac niż trzymać dziecko pół dnia z taką przesikaną buła między nogami? Żeby było jasne - po prostu pytam, nikogo nie oskarżam i nie atakuję. Sama mam ten problem, bo synek przeszedł na większy rozmiar pieluszek i naet te sleep&play może mieć całą noc albo z pół dnia, czasem to na dobę zużywamy tylko 3 pieluchy, bo nie przeciekają, pupa nie jest mokra ani odparzona; aż mi czasem wstyd przed samą sobą, ze tak dlugo mu te pieluchy trzymam

Gość fetupaka
hgdxfsz -pieluszkę maksymalnie powinno się zmieniać co 4 godziny! Ja zmieniałam co dwie. To jak Ty zużywasz 3 na dobę?! I nie ma znaczenia czy pieluszka jest sucha czy nie - pieluszki musisz zmieniać częściej!!! Przecież doprowadzasz w ten sposób do rozwoju bakterii i tym samym narażasz dziecko na choróbsko!

ja uzywalam od urodzenia malej pampers pozniej zmienilam na sleep&play i sie zaczelo niedosc ze sa bardzo cienkie to przemakaja i strasznie smierdzialy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz kupuje dada i sa swietne

ja bedac w Anglii uzywam easy up Papersa, majteczki, ale jak jade na urlop do Polski to tylko Dada z biedronki, w lutym były jeszcze takie grube z jakimis tam rybkami i do nich podchodziłam z rezerwą, ale teraz od kwietnia jak byłam, to sa super! Cieńkie, miekkie i moje synka nie uczulały,a co do uczulania to kazde dziecko inne, choc ja nie znam zadnego dziecka, które miało po nich uczulenie.

ja uzywalam od urodzenia malej pampers pozniej zmienilam na sleep&play i sie zaczelo niedosc ze sa bardzo cienkie to przemakaja i strasznie smierdzialy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz kupuje dada i sa swietne

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pewnie używajcie najtańszych pieluch i je sobie chwalcie, a za parę lat będziecie sobie zadawać pytanie dlaczego akurat moje dziecko ma raka itp

Gość fetupaka
niektóre pieluszki, a zwłaszcza te najtańsze mają wiele substancji toksycznych, więc nie wyklucza to zwiększonego ryzyka zachorowania na raka