Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grażyna co .....

Chciałabym pracować na kasie na CPNie, ale nie wiem....

Polecane posty

Gość grażyna co .....

....jak się zapytać tam o pracę. Podejść do kasjerki i powiedzieć, że chcę z kierownikiem gadać czy jak? strasznie jestem nieśmiała i nie wiem jak to zrobić, a żywcem pracy potrzebuję....

ale na samej kasie w CPNie nie bedziesz siedziec, jest to kasa+tankowanie klientom.. a zrobić masz właśnie tak, jak napisałaś, poprosic o rozmowę z kierownikiem i go zapytać wprost, czy nie poszukuje pracownika.. a na CPN pracuje sie na 3 zmiany, jeśli jest on całodobowy. albo na 2 po 12h.

Gość gtrew
grażyna co a może mi obciągniesz zapłacę???????? nie musisz nic mówić tylko possać, skoroś taka nieśmiała

Gość grażyna co .....
kurde bo mam opcje dorobic na lewo bede podkradac bene przy dystrybutorze mam taki plan. Jak koles bedzie szedl placic ja sobie wloze waz do dupy i zatankuje z litra potem szybko do wc i wleje to do butelki Pet, a potem kolegom posprzedaje za 4 zl i mam dodatkowy zarobek? Jak myslicie czy sie to uda ? Nie wiem jak z LPG

Gość gtrew
grażyna ty już nie filozofuj obciągnij mi lepiej na tym wyjdziesz

Gość grażyna co .....
hahaha bardzo śmieszne:( na naszej stacji jest samoobsługa i tylko gaz się klientom tankuje

Gość A mi się nudzii...
Ja pracuję na stacji... I to nie tylko stanie na kasie. Dokładasz towar, sprzątasz sklep, niejednokrotnie robisz coś związanego z gastronomią (chociażby hot-dogi, kawę, etc), na niektórych stacjach sprząta się podjazd, tankuje gaz itp. Jeśli nie chce Ci się pracować, nie idź na stację.

Gość grażyna co .....
ale mi się chce i nie boję się takiej pracy :)

Gość A mi się nudzii...
No, to ok. Nie polecam pracy na BP, tam masz kompletną dezorganizację. Inne stacje, nie wiem.

Gość fajnie się rucha
łatwe kobiety z obsługi CPNów :)

Gość A mi się nudzii...
Ty klient takiej ze stacji, co po pracy daje, czy co?

Gość dokładnie tak jak
apisałaś w pierwszym poscie autorko. Podejdź do kasjerki i pogadaj jak tu jest z pracą i niech kierownika wskaże. Jej nie wierz, wyciągnij informacje o warunkach, może być na 'wylocie' i będzie kłamać (konkurencja!) gadaj z kierownikiem, a nusz potrzebuje kogoś. powodzenia :)

Gość tez planuje popytac
na stacjach o prace bo jeszcze nie bylam a ile w takich stacjach placa?

Gość A mi się nudzii...
Właściwie to grosze płacą. Srednio od 1000 do 1500 zł maksymalnie. Na premie nie licz, gadają o nich, ale ja nigdy nie zobaczyłam. Do tego odpowiedzialność materialna. Z czegoś muszę studia utrzymać, a studentów na stację biorą również.