Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i znów to samoooooo

czy któraś ma gorzej niż ja?

Polecane posty

Gość ja mialam podobnie i uratował
generalnie najlepiej idx do jakiejs agencji pośrednictwa pracy, tam Ci wszystko powiedzą. W szklarniach sezon jest zima, latem trudniej znaleźc pracę gdziekolwiek (jest jej mniej + konkurencja rzeszy studentów na praktykach). Nie wiem, czy oddaja kase, jak nic nie zalatwią, bo nie byłam w takiej sytuacji.

Gość do ja miałam podobnie
dzięki, mniej więcej mam obraz tego, jeszcze raz dzięki za pomoc

Gość a co potrafi twoj maz???
autorko moglabym zalatwic prace przy fasadach.ocieplanie budynkow itp.praca jest fajnie platna no ale musi umiec to robic.nie ma mozliwosci przyuczenia,bo oni nie potrzebuje pomocnikow tylko fachowcow.

Gość i znów to samoooooo
skąd jesteś? pracował przy ociepleniach budynków więc chyba to umie. tylko nie wiem czy na tyle profesjonalnie...

Gość ja mialam podobnie i uratował
20 tys za jeden wyjazd, za drugi chyba ok. 18-19, bo bylam tydzien krócej i bilety lotnicze wyszły drozej mieszkanie zapewnia firma, mieszka sie w takim domku, gdzie jest 5 mieszkan, pokoje 4 osobowe damskie lub meskie, dla par są dwójki, ogólnie standard dobry. Potrącaja za to od pensji, ale minimalnie. Z tym ,ze ja zarobialm tyle, bo sie naprawde staralam. Przecietna osoba, ktora nie spina sie i nie dostaje nadgodzin (a nadgodziny są dla tych lepszych - chyba że w kulimnacji sezonu czyli przed bozym naordzeniem, walentynkami, dniem matki który u nich jest w lutym - wtedy wszyscy pracuja po nawet 18h dziennie) zarobi kilka tysiecy mniej. ale 15 to spokojnie. To są dane z zeszłego roku, na czas IX 2010 - III2011. Moze cos pozmieniali. Aczkolwiek wielu ze znajomych, których wtedy poznałam - pojechało teraz we wrześniu znowu. Ogólnie to jest jeden wielki kołchoz, ale naprawde idzie znieść te 10 tygodni. Jak ja byłam, to przebakiwali o dłuższych turnusach, ale nie wiem, czy tak jest, czy nie. Idzcie do biura (ja byłam w Swisie) posrednictwa pracy to sie dowiecie

Gość pck
A mogłabyś napisać na jakiej farmie byłaś tzn u kogo? Bo znam ten temat byłem na jednej i chciałbym się dowiedzieć jak ogólnie warunki pracy, czy kierownictwo przyczepia się o byle co? Na farmie której byłem ja niestety były też osoby które po tygodniu potrafiły zjechać ponieważ szef nie szanuje tam nikogo. Jak możesz to napisz coś