Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ola_alO

Sama nie wiem co o tym myśleć...

Polecane posty

... Trochę może to dziwnie zabrzmieć, ale ... Właśnie wróciłam ze szpitala do domu ( o jeden dzień wcześniej niż to było zakładane). Jak zwykle zaczęłam robić pranie i wkładając ubrania do szafki mojego faceta znalazłam żel intymny, którego my nie używamy! Nie wiem jak mam to rozumieć. Czyżby mnie zdradzał, czy po prostu chciał może samemu sobie dobrze zrobić? Nie wiem czy mam się go zapytać czy udawać, że nic nie widziałam. Co mi radzicie?

Gość bdn,madnba
powiem krótko, jest coś na rzeczy. Ja bym wprost spytała o co chodzi do cholery, ale pewnie i tak skłamie:(

cokolwiek tu napiszemy nie odpowie na Twoje pytanie, mezczzni moga uzywac roznych zeli do zaspoajania siebie, ale czy kogos nie ma to na topytanie nikt tu nie zna odpwiedzi

Gość bdn,madnba
Albo inaczej, podeszła bym do niego z tym żelem i spytała bym go, "Ty, ładujesz sobie kij od szczoty w dupę, że potrzebujesz żelu intymnego?" Parę dni w szpitalu byłaś, a tu juz takie rewelacje, zajebiście masz, gratuluję męża:)

Zapytałam się właśnie i powiedział, że dla mnie ... Ale jak mu powiedziałam, że przecież on jest otwarty i zasugerowałam, że pewnie też dla samego siebie go kupił to powiedział że " noo używałem" i zmienił temat.. Ale zaczął się śmiać i twierdzi, że był pewien, że o to zapytam.

Całe szczęście to nie jest mój mąż tylko chłopak, ale razem mieszkamy już od 2 lat ...

Gość alexandra rimi
i uwierzylas mu? spodziewalas sie, ze jak zapytasz, to powie ci prawde- tak, zdadzam cie, zel był mi potrzebny dla innej?

Gość bdn,madnba
pierdolnięty koleś, jak znajdziesz obce gacie w łóżku też powie,że to dla Ciebie na urodziny, tylko raz użył żeby zobaczyć jak leżą!! Naiwna jesteś, a ja kulam się ze śmiechu.

Gość alexandra rimi
..."i zasugerowałam, że pewnie też dla samego siebie go kupił to powiedział że " noo używałem" i zmienił temat.. " i jeszcze sama mu zasugerowals, co ma ci odpowiedziec. chyba lubisz sie oklamywac.

Tylko wy nie rozumiecie jednej rzeczy - jestem z nim od prawie 8 lat i nigdy nie bylo nieznacznej sytuacji - NIGDY - zawsze wiedziałam gdzie idzie albo chodzilismy razem, nigdy nie ukrywał żadnych e-maili czy smsów. Znam wszystkie jego hasła. Naprawde nic nigdy dziwnego sie nie działo ... do dzisiaj ...

Gość BLEEEEEEEEEFUUUUUJJJJJJJ
olu, diagnoza: przechodzony związek.

Gość alexandra rimi
Być może tak jest, że rzeczywiscie nie o zdrade tu chodzi. Ale nie powinnas slepo mu wierzyc i na dodatek sama podsuwac wygodne dla ciebie odpowiedzi. Wiele dziewczyn tu pisze, ze facet wydawal sie ideałem, byli ze soba kilka dobrych lat, a pozniej okazalo sie, ze zdadzal. Możliwe, ze twoj facet rzeczywiscie kupil to dla ciebie- ale ty nie powinnas byc naiwna i slepo mu we wszystko wierzyc.

Gość jamaica1
hmm może warto też zastanowić się nad tym czy ogarnięty facet schowałby taki żel właśnie w tym , a nie innym miejscu? to też trochę się wyklucza :) wiadomo, że w końcu byś tam zajrzała, hmm bo jednak jeśli na pewno byłoby coś na rzeczy to myślę, że bardziej postarałby się o to aby to zatuszować...

No własnie o to chodzi, że nie zostawiał by takich rzeczy w miejscu gdzie praktycznie codziennie zaglądam chowając pranie.... Także nie wiem ... Zapytam się go jeszcze raz w oczy czemu to kupił .... bo powiedział mi że razem z lekami na zgage ale wtedy to ja jeszcze bylam w domu wiec mogl mi pokazac albo wspomniec ze kupil zel ... a tak ... sama nie wiem ...

Gość a czy ty kiedykolwiek uzywalas
takiego zelu?jestes tam sucha?jesli nie i on tlumaczy sie ze niby chcial sprobowac,to nie wierz

Gość alexandra rimi
a moze po prostu nie zdazyl tego schowac w innym miejscu? spodziewał sie ciebie dopiero nastepnego dnia...

Używałam. I nie - nie jestem TAM sucha, ale poprawiają doznania podczas sexu. Ale baardzo dawno już nie używaliśmy i nie wiem co mu strzeliło do głowy. Jak dłuzej nad tym myśle to serio podejrzewam, że kręci... Zobaczymy jak wróci z pracy:)

Gość eh... eh...
jestescie ze soba 8 lat - moze zaczal sie nudzic? wrocilas do domu 1 dizen wczesniej - wiec moze nie zdażył go schowac? trzeba bylo poczekac i zobaczyc czy go ubywa (kiedy np Ciebie nie ma w domu)

Ale zazwyczaj to ja jestem w domu. On od 6 do 16 pracuje ja od 9 o 14max15. Także zapytam sie go czemu mi nie powiedział o tym żelu jak jeszcze byłam w domu ( z jego wersji wynika że kupił go jeszcze przed szpitalem) Zobaczymy jak sie zachowa :) A nudić sie nie nudzi bo zawsze podczas sexu jest wniebowziety nie to zebym sie chwalila ale mam swoje sposoby jak dogocic facetowi :) Także zobaczymy :)

Gość the way is shut ...
moj ma zele prezerwatywy itd i wiesz co ... jak bedzie chciał to pojdazie a ja go nie dopilnuje i nawetr mi sie nie chce go pilonowac bo ja nie jestem jego mamusia a on nie jest moim synkiem abym go nianczyła ... jesli do tego dojdzie to niech wraca koles z kompleksem edypa tam skad przylazł :)

Wiesz ja go też nie pilnuje. Ja naprawde jestem wyrozumiała i normalna kobieta. Ale w związku muszę na pierwszym miejscu mieć szczerość. Ja nigdy go nie okłamałam i oczekuje tego samego od niego.

Gość japąk
a ja sobie sama kupiłam kiedyś ten żel durexa play o nic nie powiedziałam mężowi, spróbowałam (tak w ogóle to szkoda kasy :) ) zużyliśmy jak każdy inny tańszy żel daj spokój facetowi, jakby chciał ukryć przed Tobą jakieś lewe laski, to by ten żel schował. Pogadajcie przy sprzyjajacej okazji o swoich fantazjach erotycznych, moze coś się wyjaśni