Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda.kujawsko-pomorskie.

oświadczył mi sie chłopak ALE...

Polecane posty

minął rok od zaręczyn. ja koncze w tym roku studium, potem mielismy zamieszkac razem. Tyle mowil o tym ze chce ze mną załozyc rodzine, miec dzieci i psy, opisywał wygląd naszego małego mieszkanka o ktorym marzymy. Skonczyl szkołe i juz drugi miesiac nie ma pracy. nawet nie chce jej szukac bo dobrze mu sie wegetuje u mamusi. Nie wiem po co sie zaręczał i proponowal mieszkanie razem skoro nie chce sie wziac do pracy;/

ja mam nieco podobna sytuację, z tą różnicą, że mu zapowiedziałam, że ma się nie oświadczać dopóki nie znajdzie konkretnej roboty, jak i ja.. no wiesz, po prostu działa na swoją niekorzyść.. dopóki nie jesteście małżeństwem niech on dba o swoje finanse, ty o swoje.. jeśli cię stać się sama utrzymywać, to wynajmij jakąś kawalerkę i zamieszkaj tam sama.. żyj swoim zyciem, ja myślę, że to jest najlepszy kopniak dla niego.. Przynajmniej ja mam taki plan ;)

ja narazie mieszkam z rodzicami, on tez ze swoimi. Nie wiem jak go zmotywowac do tej pracy ;/

Gość KAMA RAMA ;_
zagroz, ze odejdziesz... przestraszy się i znajdzie prace raz dwa!

może po prostu powiedz ze jeśli che mieszkać z tobą to musi znaleźć pracę aby było na czynsz?

Gość niestety musisz znalezc
skoncz ty szkole durna kretynko, to zobaczysz ze znalezienie pracy w 2 miesiace to cud ;/

jak ja bym powiedziała taki tekst do swojego to by mi powiedział:"to znajdź sobie lepszego!"..

Gość KAMA RAMA ;_
tak moze ma jeszcze go prosic zeby poszedl do pracy zeby bylo na czynsz... OPIER...NICZYC gościa ostro , ze ma sie wziąść za siebie bo z nierobą nie bedziesz marnowala zycia! Powiedz wprost czego TY oczekujesz i jakie masz wymagania NIE BADZ SIEROTĄ!!! Myśl przedewszystkim o sobie. Powiedz, ze jak chce byc z Tobą to ma sie postarac bo chyba nie masz zamiaru go utrzymywac??

ale facetowi zawsze łatwiej znaleźć jakąs pracę, a po drugie ona pisze, że on jej nawet nie szuka..

Gość KAMA RAMA ;_
niestety musisz znalezc skoncz ty szkole durna kretynko, to zobaczysz ze znalezienie pracy w 2 miesiace to cud ;/ ALE ON NAWET NIE SZUKA TO ROZNICA