Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaonaonaona22

seks bez prezerwatywy

Polecane posty

Gość onaonaonaona22

Kochałam się z moim partnerem kilak dni przed spodziewaną miesiączką bez żadnego zabezpieczenia. Mielismy chwilę pokochac się, a skończyło się tak, że skończył we mnie. Nie zdążył wyciągnać. Czuję, że boli mnie podbrzusze, tak jak miałabym dostac za kilka dni okres, ale tak czy inaczej bardzo się stresuję. Jakie jest prawdopodobieństwo, że moglismy wpaść?

Gość lalkka988
bardzo duze :)

Gość wareczka
gratuluję inteligencji

Gość onaonaonaona22
Ale kochalismy sie na kilak dni przed okresem, 4,5 dni przed. Ostatnio miałam nieregularne, ale czuje sie tak jak miałabym ten okres dostac. Sama juz nie wiem :(

Gość onaonaonaona22
po stosunku br5ałam długa gorąca kąpiel - i nawet lałam 'tam' goraca wo, żeby wyplukać. Myślicie że to coź dało?

Gość idź na beta
to nie matematyka żeby obliczać prawdopodobieństwo. ;) Ale jeśli jest seks to i jest możliwość ciąży.

Gość wycieńczona mama..
pewnie jesteś w ciąży, bo do tego masz huśtawkę nastrojów

Gość onaonaonaona22
Nie martwiłabym sie, ale było wyjątkowo wilgotno, jak na okres niepłodny :(

Gość onaonaonaona22
onaonaonaona22 po stosunku br5ałam długa gorąca kąpiel - i nawet lałam 'tam' goraca wo, żeby wyplukać. Myślicie że to coź dało To jest podszyw. Ja tego nie pisałam.

Gość idź na beta
irygacje pochwy to nie antykoncepcja. :O

Gość wycieńczona mama..
po stosunku br5ałam długa gorąca kąpiel - i nawet lałam 'tam' goraca wo, żeby wyplukać. Myślicie że to coź dało? no dało uszkodziłaś plemniki wejdą uszkodzone i będziesz miała jebnięte dzecko

'plukanie' nic nie dalo - dziewczyno ile Ty masz lat, ze zadajesz takie pytania?? watpie zebys miala kilka dni po zaplodnieniu jakies objawy ciazy (bo z tego, co piszesz to bylo kilka dni temu)

był seks to i ciąża może być. a czy kąpiel coś dała? jakby coś dawała to nie potrzebna byłaby antykoncepcja! a na początku ciąży brzuch właśnie tak "ćmi" jak na okres. pozostaje czekać.

Gość cimkusinka986
nie mieliście kasy na prezerwatywki czy nie chciało mu się iśc do sklepu? ile masz lat?

Gość onaonaonaona22
onaonaonaona22 onaonaonaona22 po stosunku br5ałam długa gorąca kąpiel - i nawet lałam 'tam' goraca wo, żeby wyplukać. Myślicie że to coź dało Pisze przeciez, że to nie mój wpis. Ktoś się pode mnie podszył.

Gość onaonaonaona22
urzywanie prezerwatyw to grzech! jestesmy wiezący!

Gość onaonaonaona22
Mielismy prezerwatywy, on chciał chwilę zobaczyc jak jest bez gumki. Tym bardziej, że powinnam miec okres za kilka dni, więc myslał ze ryzyko jest minimalne bo to dni niepłodne. Ja mam 22 lata.

Gość onaonaonaona22
naonaonaona22 onaonaonaona22 onaonaonaona22 po stosunku br5ałam długa gorąca kąpiel - i nawet lałam 'tam' goraca wo, żeby wyplukać. Myślicie że to coź dało Pisze przeciez, że to nie mój wpis. Ktoś się pode mnie podszył. Spadaj podszywie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wareczka
jak sie chce bez gumki to się tabletki bierze. woww a później takie zajście w ciąże nazywa się wpadką :(

Gość A na biologi to sie spało, cho
A na biologii to sie spało, chorowało, czy robiło koelgom dobrze pod ławką?

Gość onaonaonaona22
wiem, teraz juz tego nie powtorzymy. Powiedzcie mi czy zajscie w ciaze jest z duzym prawdopodobieństwem?

Gość A na biologi to sie spało, cho
Prawdopodobieństwo to 50%. 50% że jestes w ciąży 50% że nie jesteś.

Gość wiem kim jest master111
Sądze, że prawdopodobieństwo jest, ale nie tak duże jak przed owulacją. Miałaś owulacje już? Obserwujesz swoje ciało?

Gość idź na beta
A skąd mamy wiedzieć? Możliwość jest zawsze. Który to był dzien cyklu i jak długie masz cykle?

Gość onaonaonaona22
mam nadzieję, że to nie były dni płodne :( Choć wydaję mi się, że nie bo podbrzusze mnie bolało, ale nigdy pewności nie ma, tym bardziej, że miałam ostatnio bardzo rezregulowany cykl. Miesiączka mi sie potrafiła dośc sporo spóznić.

Gość onaonaonaona22
był to 23 dzień cyklu, jesli cykl byłby 28 dniowy. Ostatnio miałam opoznienia nawet o 10-12 dni. Roznie to bywało.

Gość wiem kim jest master111
Jeżeli masz nieregularne cykle i nie wiesz czy miałaś owulację to leć po tabletke po. Chyba że już ten czas upłynął od stosunku.

Gość idź na beta
no przy tak rozchwianych cyklach to mogły być dni płodne.

Gość cimkusinka986
zazwyczaj jest tak że ta ktora bardzo chce oblicza płodne,jakies testy itd i tak nie zajdzie w ciąże,a te wpadki zawsze są za pierwszym razem :) poczekasz...zobaczysz...