Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmm mmsmmmmmm

Dlaczego tylu facetów to brudasy ??

Polecane posty

Gość mmm mmsmmmmmm

-Nie myją rąk po wyjsciu z WC - to w sumie norma, wystarczy poobserwowac ludzi w galeriach ,na uczelniach i innych miejscach publicznych -brud za paznokciami , przyjrzyjcie sie w autobusach fuu :O -moja kolezanka mieszka w akademiku ,widziala jak kilka razy koledzy zakladają brudną bielizne na siebie ,ze sladami..kupy :O czemu jestescie brudasami ?

Gość mmm mmsmmmmmm
?//

Gość levola
mój tam się myje częściej ode mnie, ale może dlatego że częsciej się brudzi

Gość kanta_lupa
są w dużym stopniu zwierzakami, pies samiec lubi wytarzać sie w gównach, żeby intensywnie capić i na odległość oznaczać swoje terytorium, u niektórych facetów ta cecha nie zanikła w toku ewolucji: "śmierdzę to znaczy że jestem" odorus ergo sum ;-) .

kobiety tezs zdarzają się okropne flejtuchy, choc faktycznie faceci wiekszosc to brudasy az niemiło, no ale co zrobisz, dbaj o swojego faceta i tyle ;) bo jak kobieta sie za to nie weźmie to wiekszosc jest własnie na straconej pozycji, ale są i zadbani mmmm az miło nieraz do takiego sie przytulic :))

Gość Herr Thomas
a dlaczego wy zostawiacie podpaski w kiblach albo wrzucacie je do sracza?:o

JAkie WY jakie WY przepraszam bardzo nigdy mi sie to nie zdarzyło zawsze pakuje i wyrzucam do smietnika, nigdy nie zostawilam brudnej bielizny w lazience zawsze wszystko ma swoje miejsce.

Gość kanta_lupa
a mam podpaskę w torebkę włożyc i zabrać z kibla, od tego sa tam małe kosze przy sedesach, zeby je zostawiać. i nie fikaj Herr, bo miesiaczka trwa pięć dni i przykro pachnie tylko krew w zetknieciu z powietrzem czyli zużyty always w koszu, a brudasy śmierdzą na okrągło .

"-moja kolezanka mieszka w akademiku ,widziala jak kilka razy koledzy zakladają brudną bielizne na siebie ,ze sladami..kupy " to mnie rozwalilo:D

Gość japąk
wtedy wiadomo jak zakładac: żółte z przodu, brązowe z tyłu :O

Gość empik
Jestescie brudaskami i syfiarami!!!!!!!!!!!!!!!! Zostawiacie wyeksponowane brudne klaki w tych koszach !!!!!!!!!!!!!! Nie podmywacie sie!!!!!!!!!!!!!!!!! Majtki i staniki zmieniacie jak juz sie lamac zaczna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buuuuuuuu

Gość japąk
empik - czas zmienić środowisko

Gość proekozielona
ja pierdyle nie obrzydzaj ludziom dnia takimi tekstami sa tacy co dbaja o siebie, i tacy ci nie dbaja DOTYCZY TO TAKŻE KOBIET!!!!!

Gość kanta_lupa
to, że są też kobiety, które chodzą brudne i robią syf wokół siebie, w niczym nie zmienia faktu, że częśc facetó to brudasy i że 80% nie myje rąk po skorzystaniu z ubikacji .

Gość pretensje zgłaszać do rodziców
i szukać czyścioszków

Gość japąk
mnie dobija co innego to że faceci nie wycierają sobie fiutka po sikaniu, tylko strząsają krople. Nie ma możliwości, żeby strząsnąc do sucha, chodzą w osikanych gaciach. A że rąk nie myją to norma

Gość ja mialam podobnie i uratował
ja mysle, że skoro im nie przeszkadza to, to dla kogo maja sie myć? ja np. biore prysznic raz na dwa dni, nie odczuwam potrzeby robić tego czesciej i wali mnie, co myśla inni. Chyba że jest upał ,albo sie spoce, to sie kapie codziennie. Owszem, majt z kupa nie nosze, ale nez przesady z ta sterylizacja życia

Gość kanta_lupa
takie powiedzonko jest: choćbyś machął fiutem w cztery świata strony i tak ostatnie krople spadna w kalesony .

Gość ertjrzt
"Nie myją rąk po wyjsciu z WC" My sobie nie sikamy po rękach jak ty.

Gość dlaczego tyle kobiet to
szmaty?

Gość the way is shut ...
a ldaczego tylu kolesi to kurwy? :)

Gość the way is shut ...
a teraz tak normalnie...ja tez czasem jestem flejtuchem i brudasem

Gość puderniczka88
To zalezy jak ludzie od malego sa wychowani. U nas w domu zawsze mama mowila trzeba "podmyc dupke" i bylo szorowanie- stopy zawsze dokladnie pomiedzy palcami trzeba bylo wyszorowac a niektorzy niestety wchodza pod prysznic i np stop nie myja bo mysla ze woda ktoa leci i tak je umyje albo odbytu tez nie szoruja bo woda przeciez sama splocze...Ja wiem ze istnieja brudasy ale to sa raczej ludzie ktorzy nie sa nauczeni czystosci. Kiedys do mnie przyjechala kuzynka mialysmy po 15 lat taka straszna brudaska- tluste wlosy i nawret od niej smierdzialo. Specjalnie polozylam jej recznik na lozku mowiac to jest twoj pod prysznic a ta powiedziala ze nie potrzebuje...Ja na to :to nie kapiesz sie przed spaniem a ta ze nieeee et tam jestem czysta przeciez...fuj!

Gość kanta_lupa
ertjrzt "Nie myją rąk po wyjsciu z WC" My sobie nie sikamy po rękach jak ty. Przez takich kmiotów, którzy sądzą, że jak se łapy nie osikają to po co ją myć, przenoszą sie zarazki i wszędzie wmiejscach publicznych czuć smród. Najpierw podtrzymuje fujarę, a poterm łapie za klamki tą ręką i podaje ją innym osobom na powitanie, bleeee Myj ręce po siusianiu, nie bój sie nie odpadną od czystej wody .

Gość ecfhvgjbn
15:59 [zgłoś do usunięcia]puderniczka88 koorwa nie dosc ze obrzydzila zarlo tym swoim myciem dupki to jeszcze plotkara jebana :o spierdalajcie z tymi tematami z uczuciowego

ja nie znam brudasów, ale trafiaja sie w miejscach publicznych takie egzemplarze. Zadarza mi sie wtedy, ze kulture chowam do kieszeni i mówie na głos "ale smród"lub"ktoś się nie umył" 🖐️