Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaczarnawybredna81

patowa syuacja

Polecane posty

Mam poważny problem. Przez czery lata małżeństwa byłam złą żoną, bo nadużywałam alkoholu i gloryfikowałam swoich rodziców na korzyść jego. Mamy prawie trzylenie dziecko. Mąż osanio dowiedział się o moim nałogu, jak i o tym, że ogłosiłam się na poralu randkowym (dla żaru, ale mimo wszysko). Mąż zawiadomił moich rodziców o ym jaką mają córkę, ale z czasem mi wybaczył... Jednak relacje z jego rodziną wyglądają teraz tak, że on wywozi moją córkę do swoich rodziców pod moją nieobecność (jak jestem w pracy) nawet kilka razy w tygodniu (teściowie mieszkają 40 km od nas), podczas gdy moi rodzice nie widzieli Małekj ponad 4 miesiące (mieszkają 400 km od nas, ale są zmotoryzowani). Boli mnie to, że mąż chce Córkę odseparować od mojej rodziny na zasadzie złości za wyrządzone przeze mnie krzywdy. Biję się w pierść za o co zrobiłam i nie wiem jak dalej posępować. Mąż jes eż sceptyczny co do niani, którą wynajmuję na 2-3godz. dziennie, no bo przecież można dziecko wywieść na wieś do babci na cały dzień...

podnoszę

podnosze

przepraszam za błędy, ale nawala mi klawiaura