Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy biznes na wsi

rzuccie pomyslem,doradzcie

Polecane posty

Gość nowy biznes na wsi

planuje otworzyc kwiaciarnie.Mam doswiadczenie i wyksztalcenie w tym kierunku.Bede handlowala kwitami cietymi,doniczkowymi,sztucznymi,stworzonymi przeze mnie kompozycjami,bukietami ,itp.Beda tez doniczki,ziemia,nawozy,nasiona,upominki.Myslalam tez ,zeby uderzyc do hurtowni typu "wszystko po 5 zl".moglabym handlowac pierdolami szkolnymi i biurowymi,czyms co przyciagnie dzieciaki.Niestety bedzie to biznes na wsi,wiec boje sie,ze nie dam rady sie utrzymac i zarobic w miare godnie,wiec rzuccie pomyslami,czym jeszcze moglabym handlowac:-) .....

Gość amfetaminą :d
.

Gość zwiędły kfiatek
zobacz czego u was na wsi brakuje, i sprowadź to

Gość wycieńczona mama..
gnojem

Gość stefansnnn
sraj mordom na jarmarkach :classic_cool:

Gość nowy biznes na wsi
oczekiwalam odpowiedzi bardziej na poziomie.... zwiedly kfiatek juz nie potrafie wymyslec czego jeszcze na tej wsi brakuje...dlatego szukam podpowiedzi...:-)

Gość wycieńczona mama..
TO SIĘ PRZELICZYŁAŚ A TERAZ ZRÓB WSZYSTKIM PRZYSŁUGĘ I WYPIERDALAJ

Gość hhhhhhhhgffffd
może książki, nawet używanie? jakieś upominki, kubki, figurki? znicze?

Gość Oj, Ty się chyba nie za bardzo
znasz na biznesie...:O Skup się na tych kwiatkach, doniczkach, ziemi itp. Z biegiem czasu możesz jeszcze dołożyć jakieś kosiarki, piły czy inne takie ogrodowe rzeczy. To, że będziesz sprzedawała od chuja dziadostwa nie znaczy, że więcej zarobisz. Nasprowadzasz towaru, ludzie nie przyjdą i co? Zacznij powoli, jak pisałaś o tych kwiatkach, ludzie się przyzwyczają, obczają, potem możesz dokładać inny towar, ale bardziej pod kątem tego ogrodnictwa, a nie tak hop siup i zaraz będę w dupie.

Gość nowy biznes na wsi
straszny pozniom tu reprezentujecie....ruszylam glowa,i na pewno nie pusta,ale szukam jakiegos swirzego pomyslu.No ale czego tu oczekiwac po bandzie gimnazjalistow i reszcie nierobow,ktorzy siedza przed kompami zamiast wziac sie do porzadnej pracy....brak slow...

przecież ci radzę, to o co ci chodzi???🖐️

Gość wieś na sali - obecna.
MOŻE AUTOMATY z prezerwatywami największy niech stanie koło kościoła na wsi to się przyda

Gość nowy biznes na wsi
to nie to,ze nie znam sie na biznesie,nie zamierzam sprowadzic masy beznadziejnego towaru i zawalic nim sklep,tylko wiem,ze z samych kwiatow ciezko sie utrzymac,to ma byc sklep,do ktorego przyjda i dzieciaki ,i ich rodzice,babcie,cos dla kazdego...to o czym mysle,zawsze' moze zostac kadnie zapakowane,do tego piekny bukiet i prezent gotowy,wiec szukam rzeczy powiazanych tematycznie...na tej wsi istnieje juz pol-kwiaciarnia,pol-odziezowy.....

Gość httrth
wybralas sobie zjebana Górke, niech cie szlag.good luck :D

wszystko zalęży od tego jak to wieś , czy ludzie maja pracę , czy daleko od miasta , czy jest już na wsi sklep taki ogólno spożywczy . kwiaciarnia na wsi .... moim zdaniem pomysł raczej słaby .

Gość nowy biznes na wsi
milej zabawy zycze podszywom,udanego dnia...

No to mało jeszcze wiesz. Na samych kwiatach możesz zbić kupę kasy, wiem, bo widzę zaraz obok mnie. Ale skoro u ciebie na wsi jest już kwiaciarnia, to ja nie wiem czy to wypali.

nie wiem jak masz zamiar sobie w binesie poradzić skoro nie potrafisz albo nie chcesz zaczernić nika co pogloby ci zebrać opinie

Gość nowy biznes na wsi
bellaforma,ja nie mysle,ze pomysl slaby,w miejscowosci oddalonej jakies 6 km,bardzo podobnej istnieja trzy i maja sie dobrze:-) a w tej ,w ktorej planuje jest tylko jedna ,w su ke kwiciarnia nazwac tego nie mozna,a ludzie kupuja tam kwiaty,rowniez ci z okolicznych mniejszych wiosek:-)

Gość httrth
ona otwiera budke od pieprzykow na rogu kolo zjebanego spozywczaka. Wczesniej nic tu nie wypalalo a ona mysli, ze ludzie zamiast do biedronki poleca do niej po zeszyty.

Gość wieś na sali - obecna.
a monopolowy?????????????

Gość Jennifer Bonnel
Kwiaciarnia na wsi może nie zdać egzaminu. Każdy ma zazwyczaj swoje rabatki, więc ruch miałabyś przy okazji ślubów i pogrzebów. Zależy więc, czy to duża wieś, w której ludzie często umierają i biorą śluby ;)

Gość moje zdanie jest takie....
kwiaciarnia na wsi...szczerze mówiąc mając kwiaty w ogródku nie poszłabym kupić ich w kwiaciarni

I te kwiatki, pakowanie prezentów... Dziwne to jakieś. Jak się kupuje komuś prezent to porządny albo wcale, a na pewno nie w jakimś sklepiku po 5zł:O

Gość nowy biznes na wsi
nie wiem,co ma zwiazek z zaczernionym nikeim nowy biznes....przeciez ja licze na opinie osob na poziomie,a takim chyba nie tfudno rozpoznac glupoty podszywow....

Gość httrth
tu juz byla kwiaciarnia i dlugo nie pohulala. Kwiaty zalatwiaja od grabarza, tj od firmy pogrzebowej a na wesela wola zdrapki.

Gość httrth
ale skoro jestes kumata i widzisz, jak sie podszywaja pod ciebie, to sie zaczernij, kwiatek z dupy ci nie spadnie a moze osiagniesz swoj cel tutaj :)

Gość nowy biznes na wsi
wiesz,ale w sklepiku pk 5 zl mozna znalezc ladne szklo i w nim zrobic piekna kompozycje....ludzie na wsi szukaja tanich a ciekawych rozwiazan...