Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Men Struacja bannum profanum 9

Macie jakiś pomysł jak wykurzyć arabów z Polski ?

Polecane posty

Gość wypiertolic ich stad
Wlasnie , pewnie pucuje ja cale stado

Gość Groobt
Mój mąż nie jest arabem po 2 miał papiery jak sie poznaliśmy a po 3 to żyje z tym człowiekiem od 15 lat i jestem szczęśliwa żal ci??

Ta , pewnie weselicho wyjepane w kosmos , merole , beemy , audice , wszystko kurfa z mopspewnie i z przebijanymi numerami :D

Gość no to nie przelewki...
hajtaja sie z naiwnymi polkami ,robiadzieci i uciekaja zanim jeszcze porodza a potem po 10 latach melduja sie i chca pochodzenie ,dziecko i majatek ---laski uwazajcie prosze --tosamozrobil jeden mojej sasiadce--zaszla w ciaze dziecko ma 3latka i jeszcze go nie widzialo--a on w libanonie starasie o obywatelstwo polskie ---wzialz laska slub tylko zeby miec obywatelstwo

Z resztą, czytanie ze zrozumieniem nie boli. Widzisz, ze jest to temat o Arabach, to po co piszesz o swoim mężu, ktory nim nie jest? Chwalisz się czy żalisz?

Gość Groobt
To ze bronię tych ludzi to zasługa tego ze znam ich bardzo wielu a nie dlatego ze sie z nimi przespalam balwany. Pomyślcie ze byłoby wam złe w swoim kraju to byście szukali szczęścia gdzie indziej. I na pewno byście od razu pracy bez znajomosci języka nie znaleźli. Do tego czasu glodowalibyscie dzieci czy poszli po zasiłek. Jesteście naprawdę chorzy.

Kobieto , czy ty jestes tak popiertolona jak oni ? Czy za duzo w dziecinstwie ogladalas teleranka ? Mowimy tutaj o brudasach , ktorzy zeruja na koszt panstawa czyli nasz.Nic nie robia , kradna i szabruja naszych rodakow i ich mienei , psuja reputacje naszego kraju.Sa natarczywi , wszedzie ich pelno :o

Gość Groobt
Reputacja... Dobre sobie. Sami sobie popsulismy długo zanim araby do nas przyjechali. I kradną?? W każdym kraju mówi sie ze Polacy to złodzieje a nie araby. Rozbawiles mnie do łez

Gość to jest poważna sprawa, a nawe
t, bardzo poważna. We Francji juz mają problem z nimi i moga mieć jeszcze większy. Zbudowanie świątyni dla chrześcijanina oznacza, że jest to dom modlitwy, pobudowanie meczetu, oznacza wzięcie tej ziemi w posiadanie i dlatego pobudowanie przez nich meczetu jest takie niebezpieczne dla nas Polaków. Następnie ich zwyczaje z którymi choćbyśmy chcieli, jak nie wiem, jak pogodzić się nie możemy, począwszy od relacji z kobietami, poprzez wielożeństwo, zabójstwa honorowe, okaleczanie kobiet(obrzezanie). Mamy i tak dużo swoich problemów, a jeszcze dodać ich, muzułmanów szaleństwa, to humanitaryzm, bardzo szybko wyjdzie nam tzw "bokiem", że od wysokości podatków, sie posramy, bo z czegoś ta armia muzułmańskich nierobów, musi żyć.

Groobt , jednak to nie wina telera nka tylko to pierwsze.Skoro tak CI pasuja oni i Polacy sa beee , to powiem CI cos: "WYPIERTTTALAJ STAD I TO JUZ , RAZEM ZE SWOIM KUNTA KINTE SZMATO"

Gość Groobt
Ooo żadnej odpowiedzi na to ze to nas uważa sie za zlodzieji w innych krajach?? Głupio ci?? Poza tym ja Cię nie obrazam a Ty mnie tak tylko dlatego ze mam inne zdanie. I znów problem tolerancji.

Jaki odsetek Polakow jwst faktycznie zlodzejami itp , a jaki brudasow .Porownaj , a potem sap , bo u nas 80% brudasow albo wiecej to menty :o

w stosunku do muzułmanów i arabów, nie możemy mówic o tolerancji, czy standartach europejskich, dla nich jest to oznaka słabości, białych ludzi. I niestety arabusy w swojej głupocie doprowadzili do tego, że w mentalniości ludzi, są brudasami, terrorystami, jeszcze jednego Bin Ladena i cały świat ich znienawidzi.

Gość Groobt
Oczywiście ze odpowiem. Pisałam o mężu bo pochodzi z Indii a niewyksztalceni Polacy często myślą ze Hindusi to tez araby. Nawet sie mówi ze jak nie wiesz gdzie twoje auto to napewno już jest w Polsce. I dowodzenia. Nie zamierzam kontynuować tej rozmowy bo nie masz prawa mnie obrażać. Najpierw nauczyć sie kultury osobistej a pózniej narzekaj ze inni nie umia sie zachować. Cześć

Masz racje , spiertalaj stad i daj zalac swe ci**** brudna sperma 🖐️

Autor w temaci napisał o arabach, ale jak widać rozmowa dotyczy wszystkich brudasów. a brudas to brudas, obojetnie czy arab czy pakistanczyk.

Gość Groobt
Przy nich to brudasy jesteście wy. Bo oni sie myja 3 razy dnia do modlitwy

Wchodzi brudas do burdelu, wali od niego że aż szczypie w oczy, obtargany, zarośniety i woła od wejścia. - Która zrobi mi laskę ?? Babki wszystkie się pochowały po kątach, cisza... - Która zrobi mi loda ? Płace podwójnie ! Cisza W końcu facet się zdenerwował i woła. - Która zrobi mi loda, płacę pieciokrotnie Jedna panienka pomyslała .. a co mi tam, 10 minut mu possam i zarobie kupę kasy. Poszli na pięterko do pokoju, facet ściąga spodnie i laska zabiera się do roboty. Ciągnie 10 min, 15, 20, a facet nic, w końcu pyta. - Co jest k***a przeciez tobie nawet nie staje !!! Na to brudas. - On nie ma stac , on ma byc czysty !

Przychodzi murzyn do szamana i mówi: - Te białasy cały czas się ze mnie nabijają - "czarnuch", "Kunta Kinte", "bambus"... Zmień mi imię! - A jakie imię chcesz? - Jakieś takie poetyckie, kwiatowe... Szaman się zamyślił... W końcu złapał za nóż, uciął murzynowi "interes" i mówi: - Teraz jesteś "Czarny Bez"!

tak, srają 3 razy dziennie a nie się myją. bieda u nich aż piszczy, na chleb nie ma, to na pewno będą marnowac wodę na mycie się.

tak, srają 3 razy dziennie a nie się myją. bieda u nich aż piszczy, na chleb nie ma, to na pewno będą marnowac wodę na mycie się.

w Niemczech społeczność muzułmańska liczy około 3miliony ludzi, a jakie mają z nimi problemy, zabójstwa honorowe, mają swoje prawa, obce dla naszej kultury. A na dodatek, są tak skłóceni między sobą, że tylko jakić ich tam, mężowie zaufania, czy coś, dają radę. A z drugiej strony, kobieta muzułmańska, głupia i zakompleksiona i jak tu gadać ze szmatami, które mają na tych swoich głupich łbach...

znam pakistanczyka, ktory przywiozl ze swojego kraju na prawde pojebane mądrosci ludowe. wymienie tylko kilka: - picie wody na stojąco powoduje problemy z kolanami, wiec zanim się napijesz, musisz usiąść lub ew.ukucnąc :| - hiv zarazasz się przez aids. twierdzi,ze byl na uniwerystecie medycznym w Pakistanie,wiec maja swietny poziom nauczania. - probowal mi wmowic,ze w bibli jest zapisane,ze zyli kiedys ludzie, ktorzy mieli 30metrow wzrostu (blok dziesiecio pietrowy). na widok sztuccy zapytal, po co to,skoro mozna jesc ręką?;| okazalo się, ze u nich, tylko w bogatych domach są łyżki. o nozach, widelcach itd nikt nie słyszał.