Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odźwierny

Czy macie coś takiego, że chcecie wrócić do pasji , zajęcia które lubicie ,ale

Polecane posty

siły nie możecie wykrzesać, żeby się zebrać i przygotować do pracy? I tak mijają kolejne dni, codziennie myślicie o tym , ale po prostu nie dajecie rady? Coś was blokuje ? Dzień dobry.

Gość hej ula, czesc ula
MAM TAK! MAM! :(

Gość tak, chciałabym ale mam słomia
ny zapał, szybko się poddaję i boję się zaczynać bo "nie potrafię, nie dam rady" :(

hej ula, czesc ula Kiedyś to jeszcze udało mi się zebrać i raz na jakiś czas porysować , ale od dłuższego czasu nie jestem w stanie , a chciałbym . A Ty od dawna masz tak ?

tak, chciałabym ale mam słomia Tym że nie dasz rady to się nie przejmuj . Nikt nie stoi nad Tobą i nikt nie ocenia pomyśl . ;) Tylko energię mieć do tego .

Gość hej ula, czesc ula
od chyba roku? poltora? tez rysowanie, malowanie, fotografowanie itp. nawet photoshopa mi sie nie chce otwierac, a kiedys moglam calymi dniami grzebac :O

Gość tak, chciałabym ale mam słomia
energii też brak, to negatywne podejście chyba całą zabiera :o

Gość hej ula, czesc ula
moj zapal nie tyle jest slomiany, co po prostu... nie moge sie zabrac :O wiem, ze jakbym znowu zaczela, to bym znowu w to weszla. no ale.... nie wiem jak was, ale mnie tez troche wykancza praca zawodowa. mam zmianowa prace, czasem naprawde ciezko mi dla siebie chwile znalezc, ale to jest tez brak dyscypliny :(

Przez pracę wszystko jest rozregulowane w człowieku . Stres , zmęczenie , otumanienie robią swoje . Po pracy to już w ogóle nic się nie chce . Z dyscypliną też ciężko , ale gdy zdaję sobie sprawę, że wszystko jest bez sensu , to momentalnie gasnę , oddalam się . Jestem gówno .

Gość hej ula, czesc ula
praca zawodowa daje mi pieniadze, dzieki ktorym moge godnie funkcjonowac. daje mi tez pieniadze, bym mogla kupowac materialy, do realizowania pasji (farby, pedzle, olowki...) ale potem mam malo czasu na ich wykorzystywanie :O kurna, ale zamiast rysowac, to ja na kafe siedze :O chyba brak mi towarzystwa po prostu :D

Gość hej ula, czesc ula
no a Ty masz?

Gość hej ula, czesc ula
skąd jestes?

Gość hej ula, czesc ula
zabraniam 😠🖐️ mozesz :)

Gość Gooska

Ja właśnie chcę wrócić - wiadomo że temat odkopywany od zawsze. Warto spojrzeć na konkurs Empika "Żyj z Pasją". Może być mega pomocny

Gość micro

Ja tak nie mam. Mam pasję, którą kocham i mimo braku możliwości realizowania jej to nadal się o niej uczę. Chciałabym wrócić do samej realizacji i jest dużo konkursów, któe to ułatwiają - to ułatwia pasjonowanie ludzi. Np. warto teraz zobaczyć konkurs "Żyj z Pasją" od Empika

Gość Iga
51 minut temu, Gość micro napisał:

Ja tak nie mam. Mam pasję, którą kocham i mimo braku możliwości realizowania jej to nadal się o niej uczę. Chciałabym wrócić do samej realizacji i jest dużo konkursów, któe to ułatwiają - to ułatwia pasjonowanie ludzi. Np. warto teraz zobaczyć konkurs "Żyj z Pasją" od Empika

Gdzie można znaleźć ten konkurs? Też mam kilka pasji, do których czasem wracam myślami...  i tylko myślami 😞 

Gość ela
Dnia 27.11.2019 o 11:24, Gość Iga napisał:

Gdzie można znaleźć ten konkurs? Też mam kilka pasji, do których czasem wracam myślami...  i tylko myślami 😞 

Wpisz sobie w google to ci na pewno wyskoczy:)