Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tap madelka

TAP MADL !! Znowu same wyjce

Polecane posty

Gość tap madelka

Matko jedyna! Patrze na ten program fakt jest ciekawy, ale te dziewczyny to większość pustka w głowie Ta co ciągle gada "jestem zajebista" to chyba tym tekstem myśli,że się wypromuje (ma coś w sobie jest ładna, ale te jej teksty koszmar przez to chyba szybko zbrzydnie) Buczek (wczorajsza sesja na koniu, nie wiem jak ma na imię) to chyba nasladuje Paulinę z poprzedniej edycji noon stoop ryczy i mówi jak sierota marysia!! (w ogóle mi się nie podoba paszczur) Te dwie najbardziej mnie denerwują !

Gość tap madelka
Wam jak się podoba 2 edycja ?

Gość aaaaaaaaaaaaah
z tych dwóch mam największą peezdę. Ta co na koniu siedziała to jest jakaś niedorozwinięta chyba,haha jak gada to sapie jak pies..Boże wstyd:O a ta co ciągle gada jaka ona nie jest fajna,super,to wygląda jak mupet. :O

Gość mamutkowa
Dokładnie won z ryczką pseudo Poliną i tą co tak dużo pierdoli o tym, że jest zajebista, bo wcale nie jest.

Gość tap madelka
znając tv wygra na pewno taka co nas najbardziej denerwuje :P

Dokładnie... te dwie bym zabiła.... są zaje*iscie wkurzające. Moją faworytką jest taka Oliwia - w ciemnych włosach skromna i cichutka:)

Gość asfasfd
wlasnie ta dziewczyna co mowi ze jest zajebista to ma prawo to mowic, przynajmniej ajkas jedna konkretna!! nadająca sie do tej pracy..no oprocz wzrostu a nie kurwa inne to ciche myszy kurwa płaczące;/ nie chce zeby wygrala znowu jakas ciamajda;/

Gość kiedy bedzie cimno
a Roman wygląda jak Roman

Gość kupeckza kr
dziewuszki dziewuszki z kupą w gaciach