Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdaz

nie rozumiem was

Polecane posty

Gość fsdaz

jak często zmieniacie dzieciom pieluszkę?

Gość fsdaz
halo, niech ktoś odpowie zmieniacie jak są przesikane czy co ileś godzin? ja mam z tym problem, bo jakbym czekała az bedzie przesikana to chyba zużyłabym 4 na dzień, a znowu jak zmieniam częściej to mi się wydaje że są jeszcze dobre

Jak Ci sie "wydaje" ,ze jeszcze dobra,to zaczekaj ze zmiana ;) Napewno zmiany wymaga jak juz jest "grubo" miedzy nozkami ,taka bulwa sie tworzy i jak pieluszka nabiera ciezkosci,ciezko to jakos zinterpretowac,ale sie staralam ;)

Gość a ja.....
jak jest potrzeba, po każdej kupie, a w innym wypadku jak będzie pełna. Czasami mój syn, nie sikał np. całą noc. Wstawał rano z suchą pieluchą, więc czekałam aż nasika

Gość bezpoduszki
Zmieniam jak jest przesikana, ale pilnuję, żeby nie był w pieluszce dłużej niż 4-5 godzin. Ja jak nie jestem pewna czy zmieniać, czy jeszcze zostawić na jakiś czas, to dotykam pieluszki w środku. Jak jest bardzo mokro i dziecku miałoby być nieprzyjemnie, to wymieniam.

Gość Moje dziecko przez
ja zmieniam co 4 godziny a jak kupa to wiadomo że odrazu. U nas jest tak że córka na bank nasika przez te 3 lub 4 godziny bo zawsze tak jest że pielucha lekko pęczniej i nie czekam aż zrobi się airbag tylko zmieniam i nakładam świeżą. Gdzieś kiedyś przeczytałam poradę jednej połoznej żeby nie traktować pieluch jak magazyn na mocz i zmieniać co 3 lub własnie 4 godziny.

Gość fionne
a ja zmieniałam co dwie, maksymalnie, ale sporadycznie co 3

Gość ja zmieniammmm
ja od samego poczatku zmieniam co max 2-3 godziny- przy kazdym karmienu i nie czekam az nasiaknie, bo za cieplo na noszenie takiego balastu w pieluszce

Gość moja ma skonczone 3 miesiace
i zmieniam zazwyczaj przed kazdym jej piciem wiec co 3 godziny mniej wiecej no chyba ze zmienie jej pieluche pije mleko , w trakcie zrobi kupe wiec przewijam