Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzanna19

Test!!! CZY JEST WIARYGODNY??

Polecane posty

Chciałam się dowiedzieć czy test ciążowy jest aż w 100% wiarygodny i czy mocz ( poranny czy też nie)wpływa na jego wiarygodność.

Gość wycieńczona mama..
wiarygodny więc jesteś w ciązy

Raczej wiarygodny, często zdarza się ,że nie wykrywa wczesnej ciąży bo był zrobiony po prostu za wcześnie...w drugą stronę raczej się nie mylą, jeśli nie bierzesz hormonów itp..to małe prawdopodobieństwo żeby test pokazał ciąże jak jej nie ma.

Gość skóra z niedźwiedzia
Mocz może wpływać. Test nie musi być wiarygodny w obie strony: ciąża lub jej brak.

Gość qwerty26
nie jest wiarygodny. Mój gin sam mi powiedział, że miał różne przypadki i pozytywny wcale nie musi oznaczać ciąży. Potwierdziła to moja koleżanka, którza zadzwoniła do mnie z płaczem, ze robiła 3 testy ciążowe różnych firm i wszystkie były pozytywne. Chciała zdawać do wojska, a ciąża popsułaby jej plany. Ale poszła do gina i powiedział jej że ciąza jest wykluczona w 100%. Tak wiec nie byłabym taka pewna ,dopóki nie potwierdzi tego lekarz :) A masz inne objawy? np.rozpulchnienie pochwy? Ból i obrzmiałe piersi?

Niestety mam, ból i nabrzmiałość piersi, ból podbrzusza a okres się spóźnia już 11 dni ale wcześniej brałam dużo tabletek przeciwbólowych i myślałam ze to dlatego...