Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutne dziewczę po 23

zauroczona silnie w starszym mężczyźnie

Polecane posty

Witam. Wiem, że wiele tu tematów o miłości, zakochaniu w starszym mężczyźnie itp. Może i nie jestem wyjątkiem od reguły. Nie chcę się za bardzo rozpisywać, nakreślę sytuację ogólnie. Mam chłopaka w swoim wieku, jednak ciągle myślę o innym. On jest sporo starszy ode mnie, jest żonaty i ma wnuki. Mimo tego, że nie spotykamy się na co dzień, to jednak ciągle myślę o nim. Czasami dzwoni i to dla mnie długo wyczekiwany moment. Wiem, że nie odejdzie od żony, bardzo mnie lubi, podobam mu się fizycznie i tyle. Doszło do zbliżeń między nami. Zresztą nie ważne. Jak zapomnieć i skupić się na chłopaku? Problem też tkwi w tym, że nie mam ochoty na sex z partnerem bo on ciągle siedzi w mej głowie:(

Gość ania0000
idz za glosem serca :D:D

To odpada bo oznaczałoby to bycie samotną. Chodzi mi raczej o to jak zapomnieć. Nie odebrać telefonu od niego nie dam rady. Boże jaka ja jestem żałosna:(

a w ogóle jak poznać po mężczyźnie, że mu zależy? telefon raz na kilka dni jest tego dowodem?

Gość to żaden dowód
przykro mi bo może dzwonić jak do koleżanki

To było do przewidzenia, że nasz kontakt się urwie a ja będę cierpieć, durna jestem. Zadbany facet po 50 może mieć każdą a nie taką gówniarę jak ja. Cierpię za naiwność. Nie chce mi się jutro nawet oglądać włąsnego chłopaka:O

Gość ania0000
dziewczyno chcesz sobie i jemu zycie zlamac? poza tym nie jest tak, ze troche opacznie odbierasz jego zachowanie wzgledem ciebie? bywa tak,m ze faceci maja ujmujaca osobowosc itd i komus moze sie wydawac, ze za tym kryje sie cos wiecej, gdy tymczasem to tylko sympatia. naprawde chcialabys rozwalic jego rodzine? chodzic na spacery z jego dziecmi i jego wnukami? :D:D

opatrznie zrozumieć to, że był między nami seks lub mówi mi, że chce słyszeć mój głos?

Gość ania0000
po pierwsze - jak moglas zdradzic swojego faceta? po co z nim jestes? po 2- jak moglas uprawiac sex z facetem, ktory moze byc twoim co najmniej ojcem po 3- myslisz, ze jak facet w jego wieku seksi z taka malolata jak ty to oznacza wielka miosc? co najwyzej dalas sie wykorzystac i wkrotce zlosc na sama ciebie nie da ci spac.

ja już nic nie wiem...kurwa !

wiem, że ominęła mnie cudowna miłość... już takiej nie psotkam

Gość ania0000
a co tu jest do wiedzenia? sadzisz, ze facet, ktory ma rodzine, w tym wnuki zna swoja zone na wskros bedzie poswiecal to wszystko dla ciebie? nie badz smieszna, naprawde

Gość zauroczona zauroczeniem
Po co ci chłopak, którego nie chcesz nawet oglądać?

Gość zauroczona zauroczeniem
Nie skupiaj się na nim. Skup się na sobie.

Gość do ania0000
"jak moglas uprawiac sex z facetem, ktory moze byc twoim co najmniej ojcem" - zapewniam cię, że nie jest to jakaś specjalna sztuka. "dalas sie wykorzystac" - podobnie jak wykorzystałaś sama. "jak facet w jego wieku seksi z taka malolata jak ty to oznacza wielka miosc?" - tak, pseudo miłość małolaty.

Gość niekonieczny
Z czasem przejdzie Ci i zamieni się w miłe wspomnienia. Niestety nie ma na to lekarstwa. Słusznie już ktoś napisał - skup się na sobie, kup sobie nowe ciuchy, strój się sama dla siebie, poużywaj zycia jesli masz jak. Bo To musi samo minąć :)

Gość zajmij się tym
"Mam chłopaka w swoim wieku, jednak ciągle myślę o innym." - gdyby to chodziło o myślenie to nie jest to rzadki w przyrodzie przypadek. "Doszło do zbliżeń między nami.", "Czasami dzwoni i to dla mnie długo wyczekiwany moment.", "nie mam ochoty na sex z partnerem" W świetle tego co piszesz próbuję sobie wyobrazić co rozumiesz pod słowem partner. Daj sobie z nim spokój i zajmij się tym, który tak bardzo cię zajmuje.

Gość zajmij się tym
niekonieczny, "poużywaj zycia jesli masz jak" - słuszna rada. Jest facet, który chce cie bzykać. Ty też chcesz się z nim bzykać. Jakie są przeszkody?

Gość do ania0000
"sadzisz, ze facet, ktory ma rodzine, w tym wnuki zna swoja zone na wskros bedzie poswiecal to wszystko dla ciebie?" - co ma piernik do wiatraka? Przecież ona nie potrzebuje jego żony ani wnuków. On też jak chce sobie z nia pobaraszkować poświęcić musi chwilę. A nie rodzinę. To jest jakieś pomylenie pojęć.

Gość LUDZIE PRZECIEŻ TO
JEST PROWO!!! Wejdzcie sobie na dyskusję ogólną, koleś o nicku : może jestem nienormalny" założył parę dni temu topic o zauroczeniu do młodej 23 letniej studentki. 0/10

Gość fajne te zauroczenia
w starszym mężczyźnie do młodej studentki oj wzięlibyście się najpierw za naukę