Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawa i herbata

zakup kawy i herbaty w pracy

Polecane posty

Gość kawa i herbata

Witam,proszę rozwiać moje wątpliwości...zostałam kierownikiem i poprzedni kierownik poinformował mnie ze należy nam się wyłącznie herbata i woda...za cukier i kawę musimy płacić same... Czy jest jednak możliwość zakupu kawy, cukru, mleka z kasy firmy? Ja uważam, że tak, tym bardziej, że nikt u nas nie pija herbaty :( Proszę o pomoc...dziękuję

Gość purpura_to_moj_płaszcz
To chyba wewnętrzna sprawa firmy, czy płaci wam za kawę. W mojej obecnej pracy kawę i herbatę nam kupują. W poprzedniej robiliśmy zrzutę.

Gość kawa i herbata
U nas myślę że zależy to ode mnie...nie było problemu z zakupem nowego czajnika, odkurzacza, mysle ze się to wlicza w koszty Chodzi mi o to, czy jest to jakoś prawnie uregulowane co się należy?

Gość kawa i herbata
up upup

Gość miła od dziś
prawnie??? o kuźwa gdzie ty jesteś kierownikiem, w magazynie? to wewnętrzna sprawa firmy, albo jest zgoda finansów na kupowanie takich rzeczy albo nie ma, jeśli ty zarządzasz budżetem i uważasz, że nalezy kupować to kupuj

Gość oskar 638541
zapytaj swojego szefa jak ma być, musi być zgodna na takie wydatki, pracodawca musi zapewnić wodę przy wysokich temperaturach ale kawy na pewno nie:)

Gość kawa i herbata
No nie trzeba zaraz naskakiwać...nie od razu się wszystko wie... Uważam, że należy, bo herbaty i tak nie pijamy... Dziękuję

Gość gość
ja w pracy w ogóle nic nie pije, prócz wody, można? Można.

Gość gość
rzadko która praca zapewnia kawe herbate czy cukier nie ma takiego obowiązku obowazek ma tylko zapewnic wode zaleznie od norm na pracownika pracujacego w biurze lub na zewnatrz

Gość gość
U mnie każdy kupuję sobie swoje na własną rękę

Gość gość
U nas są automaty od www.kofeinalodz.pl i nie ma żadnego problemu z płaceniem za kawę, bo to są naprawdę groszowe sprawy. Polecam takie rozwiązania, jeśli macie możliwość jakoś zasugerować pracodawcy inne rozwiązanie :)