Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dk,d,d,d,d,d,d,

Jak to jest z wypowiedzeniem??

Polecane posty

Gość dk,d,d,d,d,d,d,

Mam umowe na cza okreslony ale dostalam nowa propozycje pracy. Mam 2 tygodniowy okres wypowiedzenia, cos o piatku slyszalam ale nei abrdzo rozumiem

Gość kawa i herbata
wypowiedzenie musisz złożyć w piątek bo liczy się 2tygodnie od soboty, w twoim przypadku skladasz jutro, i liczysz 2tygodnie...jak nie jutro to dopiero od piątku za tydzień się liczy, mimo że złożysz np w poniedziałek...

Gość dk,d,d,d,d,d,d,
kurcze a jak tam cos nie wypali no kurcze czemu nei w poneidzialek? Akurat kierownik jest na wypowiedzeniu

Gość dk,d,d,d,d,d,d,
sorki na urlopie chcialam napisac to nie wiem co teraz

Gość kawa i herbata
Zawsze możesz isc do kierownika i dogadać sie zeby dał Ci umowę za porozumieniem stron natychmiastowo...ja tak zrobiłam i się opłaciło....rozwiązałam umowę w ciągu 2 dni:)

Gość oskar 638541
wypowiedzenie składasz do firmy a nie do szefa, jeśli jest nieobecny zaadresuj do zarządu firmy, możesz je złozyć kiedy chcesz

Gość odpowiedz na zadane pytanie
To nic, że kierownik jest na urlopie. Składasz podanie do sekretariatu, na kopii prosisz o wbicie, że wpłynęło dnia 30 września i po sprawie. A to, że do niego owo wypowiedzenie dotrze w poniedziałek nie interesuje cię, ty złożyłaś w piątek.

Gość kawa i herbata
Bez względu na to komu złożysz, liczy się od soboty...musiałabyś zadzwonić i poinformować ale najlepiej zebys miala jakąśpieczątkę zdatą na podkładkę w razie czego

Gość telll me baby
kawa i herbata-------------> kupiłaś już kawę i gumki na nocną zmianę w zakładzie?

Gość kawa i herbata
Nie mam nocnych zmian i nie uzywam gumek:P

Gość dk,d,d,d,d,d,d,
ja pracuje w banku gdize siedziba jest w duzym miescie to mam napisac przybic pieczatke z data i zeskanowac do centrali ??? W razie czego myslicie sie na skrocone wypowiedzenie nie zgodza???