gonia35 1 Napisano Wrzesień 29, 2011 dziewczyny moze mi pomozecie? gin powiedziala na ostatniej wizycie ,z e mam powiekszona macice , zaznaczam ze nie jestem w ciazy od czego to moze byc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kupeckza kr Napisano Wrzesień 29, 2011 skoro Ci powiedział trzeba było go od razu zapytać o wytłumaczenie SZOK !!! zamiast się zapytać na badaniu to na kafe wlezie co za głupie baby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem w kropceeee.. Napisano Wrzesień 29, 2011 no właśnie dlaczego nie zapytałaś się gina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może penis Napisano Wrzesień 29, 2011 Ci ją powiększył od pukania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahahahhahahahahaha Napisano Wrzesień 29, 2011 dobre:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gonia35 1 Napisano Wrzesień 29, 2011 pytalam ale powiedzial ,z eto nic zlego pytal zcy rodzilam duze dzieci i to wszystko , nic sie wiecej nie dowiedzialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gonia35 1 Napisano Wrzesień 29, 2011 tak was zapytalam bo moze ktoras z was tez ma taka przypadlosc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahahahhahahahahaha Napisano Wrzesień 29, 2011 to jak gin ci nic nie powiedzial na ten temat to itosci skad my to mamy wiedziec :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 29, 2011 radzę zmienić lekarza, skoro nie jesteś w ciąży to powiększona macica jest niepokojąca, to może być mięśniak na przykład, idź do innego lekarza na szczegółowe badania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość od pukania Napisano Wrzesień 29, 2011 masz powiększoną. na 100 %. partner ma za dlugiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gonia35 1 Napisano Wrzesień 29, 2011 miesniak jest ale malutki ............ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gonia35 1 Napisano Wrzesień 29, 2011 pewnie udam sie do innego gina , ale tak chcialm zapytac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 29, 2011 no i masz odpowiedź - dlatego jest powiększona macica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gonia35 1 Napisano Wrzesień 29, 2011 ale juz wczesniej slyszalam taka opinie a miesniaka nie bylo , miesniak jest malutki 1 mm, chyba.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gonia35 1 Napisano Wrzesień 29, 2011 dzieki moniak........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach