Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość indonezja 25

Właśnie uśpiłam dziecko i otworzyłam sobie piwko

Polecane posty

Gość indonezja 25

:)

Gość udalooo sie
u pijana dzieckiem bedziesz sie zajmowac?:O

Gość indonezja 25
tak napewno zaraz będę zalana niewdzięcznico

Gość napisz choc krotki list
1 piwo u kobiety to 0,75 promila :O:O

Kobieta kobiecie nierowna. Kazdy organizm jest inny. Niejedna babka moze wypic wicej niz facet i bedzie trzezwiejsza od niego.

Gość gfhgfhfhf
uspilas dziecko? a to legalne jest?

Revolver moze u Ciebie taka patologia. Laska napisala, ze pije piwo a wy tu ze najebana bedzie siedziec z dzieckiem. Bez przesady. Matka tez czlowiek.

Revolver moze u Ciebie taka patologia. Laska napisala, ze pije piwo a wy tu ze naj**ana bedzie siedziec z dzieckiem. Bez przesady. Matka tez czlowiek. u mnie wolą herę :classic_cool: nigdy nie wiemy , czy skończy na jednym ...zwłaszcza , gdy zaczepi ja jakiś romantyk w sieci...:classic_cool:

Gość napisz choc krotki list
gdyby cos sie dziecku stalo, to co bys zrobiła? :O wiesz, ze w takiej sytuacji gdy dziecko trafi np.do szpitala a matka jest pod wplywem to mozna jej odebrac dziecko?

indonezja---ja też:) ale winko. Lubię się zrelaksować po całym dniu biegania za mała.

ta jasne i każda matka co ma dziecko to juz nigdy nie może się napić bo coś się stanie? żałosne, Oczywiste jest to że jak mała jest chora, ma gorączkę to nie pozwoliła bym sobie na picie, bo wiadomo że w nocy można jechać na pogotowie i jestem w stanie gotowości. Ale jak jest zdrowa nic jej nie jest to co może się stać? no tylko jakiś koszmar sie przyśnić moze:)

Nie wiem jak jest w innych domach ale u mnie jest tak, ze jak moj maz cos pije to wtedy ja nie i na odwrot. Razem mozemy cos wypic gdy dzieci sa u dziadkow np w weekend. ale z tego co tu piszecie wnioskuje, ze kobieta ( matka ), ktora wypije sobie piwo bedzie chodzic najebana. Nie przesadzajcie.

Gość ixxxikns
dobry pomysł, i ja się z Tobą napiję ;)

Gość indonezja 25
czy wyście poszaleli ? moje dziecko już smacznie śpi jest zdrowe jak ryba a ja dzisiaj biegałam po placu zabaw dwie godziny prasowałam ciuchy byłam w sklepie co było dla mnie męką bo wszystko ściąga z półek po takiej harówie nie należy mi się chłodny gingers ?

Gość indonezja 25
:) to matce widzę już się nic należy tylko marna egzystencja i bycie cieniem własnego dziecka do ukończenia pełnoletności? mój mąż wróci gdzieś o 23 i odwróci się bokiem a ja teraz zrelaksuje się piwem :) na zdrowie:)

Gość indonezja 25
Letycja przynajmniej mam jeden login a ty gdy masz problem to dajesz WYLOGUJ i nie jesteś już cwaną ŻABĄ LETYCJĄ tylko żałosną pomarańczką która skamlę o pomoc

indonezja- zdrówko:) tylko zmęczona mama zrozumię zmęczona mame:) po całym dniu biegania i skupiania sie tylko na jednym ------dziecku! człowiek ma ochote wreszcie sie na niczym nie skupiać i o niczym nie mysleć:) oni nie rozumieja że to dla nas naładowanie baterii na jutro, wstawanie o 6 i znów zapierdziel :) mam tylko pare chwil dla siebie wieczorem, i to jak mała dopiero uśnie i mam sobie darować?

Gość kanta_lupa
Co za kraj ! Każdy facio , matka polka lub starszawy babsztyl to chyba by pękli gdyby o najmniejszą pierdołę obcej kobiety, która jest matką nie skrytykowali. Kobiety w tym kraju niedługo będą sztorcowane, nawet o to, że całą noc nie czuwają przy łóżeczku dziecka, aż do jego pełnoletności. My z mężem obydwoje pijemy, jeśli obydwoje mamy ochotę, nie słyszeli o taksówkach ?

Gość fgbhnjm,./
Moja córka też już śpi, mąż pracuje przy komputerze to i ja sobie wypiję piwko. Nazywaj mnie patologią czy czym tam chcesz :D

Gość indonezja 25
dokładnie tak:) nareszcie czas tylko dla siebie a w jakim wieku jest twoja pociecha?

Gość Pani Kitsune
Jakie wy robicie zamieszanie z tym piwem :O Zachowujecie się tak, jakby to było coś niesamowitego mieć dziecko i wypić piwo :O Moja siostra ma 4 letnią córkę i rocznego syna, wieczorem wypije piwo albo jakieś winko i nie robi z tego sensacji :O