Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 29, 2011 http://www.wiocha.pl/197477,Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siergiej Potiomkin Napisano Wrzesień 29, 2011 Lusia ktory komentarz jest Twoj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezła jest ta laska Napisano Wrzesień 30, 2011 :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brawa za zapał Napisano Wrzesień 30, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dobrawka88 Napisano Wrzesień 30, 2011 haha widzialam to wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość purpura_to_moj_płaszcz Napisano Wrzesień 30, 2011 jak dla mnie ta dziewczyna wygląda na lekko upośledzoną i chamstwem jest naśmiewanie się z niej. Jak widzicie dziecko z zespołem downa to też się nabijacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość purpura_to_moj_płaszcz Napisano Wrzesień 30, 2011 Może ona, bo może myśli, że to jest fajne. Ale to nie jest powód, żeby się z niej nabijać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xoxololox Napisano Wrzesień 30, 2011 haha, jak typowa kafeterianka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość śpiewam lepij od niej Napisano Wrzesień 30, 2011 co za bazyl:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mardżolenka Napisano Wrzesień 30, 2011 ale to nawet gówno nie jest żeby to otworzyć:O oj Lusia Lusia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .adolf husler . Napisano Wrzesień 30, 2011 ale takich talentów jest pełny " mam talent" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 30, 2011 widać, jak dziewczyna przeżywa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aha ii ach Napisano Wrzesień 30, 2011 nie wiem dlaczego to absurdy POLSKIEGO internetu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 30, 2011 :D prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach