Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studentzik

Dziewczyna ze wsi...Czy jest gorsza?

Polecane posty

Witam,temat ten nie ma.na celu obrazic kogokolwiek . Jest jedynie ciekawostką i moim skromnym zdaniem . Wielu facetow podziela moje zdanie. I mam nadzieje ,ze uzytkownicy kafe rowniez. Do rzeczy. Czy dziewczyna ze wsi jest gorsza wersja tej rasowej...tak zwanej miejskiej suczki:) ? Higiena osobista: Nie od dzis wiadomo,ze wiejskie panny nie dbaja o swoja higiene. W najlepszym przypadku uzywaja wanny badz prysznica 1 dziennie....o zgrozo!! Te rasowe uzywaja wody w celu podmycia przynajmniej 2 razy dziennie,rano i wieczor,jesli delikwentka ma chlopca,to i przed spotkaniem. 0-1 Okres...ktora z nas(utozsamiam sie w topicu z dziewuchami) go nie miala.. Miejskie ksiezniczki uzywaja drogich tampinow z popularnych drogerii ...u kolezanek ze wsi sprawa wyglada jieco gorzej. Najczesciej sa to tanie podpaski badz papier toaletowy...tak moje drogie zwykly papier toaletowy. 0-2 Podmywanie okolic intymnych po potrzebach fizjologicznych. Miejskie krolowe ZAWSZE ,po tej czynnosci uzywaja wody i mydelka(czesto popularnych ostatnio zeli intymnych), do wiejskich dziewuszek..ta tajemna wiedza ,jak widac jeszcze nie dotarla. Nie podmywaja sie i nie trudno wydedukowac,ze zapach z nieumytej**** to nie perfumy. 3-0 Teraz ogolnie. Dbanie o siebie. Miastowa pieknosc mozna poznac po idealnym zarowno manikiurze jak i pedikiurze dodatkowo wyregulowanych rzesach i bardzo starannej depilacji. Jej wiejska odpowiedniczka na tym polu pozostawia wiele do zyczenia. 4-0 Styl i Moda. Na tym poletku Bogini z metropolii zostawia w przedbiegach wiejskiego kopciuszka w tyle. Royal collection i galerie handlowe to miejsca dobrze znane wszystkim miastowym damom. Drogie buty i modna torebka jest tak znak firmowy tej miastowej famme fatale. U wirjskich kocmoluszkow sprawa wyglada ...nieco inaczej . Ciuchy zwykle z popularnych "szmateksow" ,2 pary obuwia na krzyz.. Niemodne szpilki w szpic i wytarte adidasy. Dodatkow te piekne inaczej tuniki ,czesto naznaczone mokra plama pod pacha. 5-0 Czas wolny i zabawa. Wiadomo ,jak to na wsi. Jedyna rozrywka mieszkancow pipidowka ,jest oddalona o 7 km remiza ,w ktorej co piatek odbywaja sie zabawy. Odpieprzone w najnowsze ciuchy kopciuszki probuja szczescia. Gdy konczy sie noc ,a sloneczko przejmuje prym wiejskie kobietki zajmuja sie gospodarstwem i opieka nad mlodszym bratem. Miastowe ksiezniczki caly dzien spedzaja w pubach i restauracjach,oddaja sie rozrywce w postaci dobrego ciasta i mrozonej kawy. Fitnnes i aerobik nie jest im obcy(Spojrzcie na te cialka!!!!!!). Gdy nadchodzi wieczor te kocice maluja sie sprzetem z sephory i ubieraja w ciuszki znanych projektantow badz tanszy odpowiednik popularnych sieciowek ,jak h&m. Tak zrobione odwiedzaja drogie kluby ,w ktorych drogo ubrani panowie oferuja drinki i swoje towarzystwo. Nie tak predko panowie ...te panie maja duuuuuze wymagania. 6-0 Podsumowanie: Nie szata zdobi czlowieka...slogan ten odszedl do lamusa wraz z upadkiem muru berlinskiego. Dzis liczy sie to co na zewnatrz. Konkluzja moja jest kontrowersyjna acz jedynie sluszna i prawdziwa...Wiejskie.panny winny sie wstydzic. Roznica miedzy przedmiotami moich badan jest ja tyle drastyczna ,ze w przeciagu 20-30 lat kobieta na wsi zaniknie...Tak moi drodzy. Miejmy nadzieje ,ze wiejskie dziewczyny w pore sie opamietaja i jeszcze zobaczymy rowna walke miedzy klasami spolecznymi. Studentzik. Z pozdrowieniami dla wszystkich miastowych ksiezniczek,dzieki wam dzien pelny jest wzwodow...wzlotow i upadkow.

Gość dziewczyna murarza
pierdolisz, chyba zwsze pozostaaniesz prawiczkiem 🖐️

Gość antyfann.1
Socjologia kurwa dla ubogich intelektualnie...

Gość sdgdfgf
nie wiem jka panne tys zarwal ze wsi ale zapewniam cie ze sa i czyste kobiety na wsi tak samo jak i brudasy w miescie

Gość antyfann.1
jaka wiejska baranie miasto 80 tysięcy ludu ale jednego nie napisałeś w tej swojej "obserwacji" te miejskie mają chujowy kompleks wyższośći, mają zbyt wysokie mniemanie o sobie a duża część to pustaki z którymi nie pogadasz np. o polityce....

Gość sdgdfgf
oj Ty wiejski glupku zal mi cie, wiensiaki maja wiekszy iloraz inteligencji od ciebie

Gość fgbhnjm,./
Regulacja rzęs? Pierwsze słyszę (czytam).

Gość a ja napisze tak..............
kocmołuchy są wszęzie :classic_cool:

A z toba pogadam o polityce?? Watpie. Miejskie krolowe czytaja glowie tygodniki,jak wynika z moich badan. Wprost,Polityka...te tytuly nie sa im obce. Natomiast wiejska czesc..to glowie popularne wsrod kobiet o niskim ilorazie inteligencjii, bravo girl czy show.

aleś głupi... moi rodzice meiszkają na wiosce, jest ona raczej traktowana jak osiedle miasta powiatowego,a le jest mimo wszytko wioską (żądne krowy) tylko domki jednorodzinne, ja chodziłąm do liceum w szcz studia też, teraz Wrocław i co?? jestem wieśniara?? no bo przecież mój dom rodzinny jest na wiosce? chyba w jakiś wygwizdowie tak jest i jak bieda jest...a le uwierz mi ze dziewczyny nie poznasz często ze ze wsi

Gość antyfann.1
i kretynie nie liczy się jaką koszulkę, jakie buty czy spodnie kto ma jakich perfum używa tylko co kto sobą niesie, reprezentuje, jakie ma wnętrze... tymi materialnymi i fizjonomicznymi kryteriam kierują się wyłącznie idioci.. szkoda, że jest ich coraz więcej pierdoleni ludize zatracają wnętrze na rzecz szeroko pojętej cielesności...

Gość te coca cola
koleś jest z wiochy bo skąd by znał tak dobrze zwyczaje wsi, biedactwo tylko patrzy na miejskie lachonarium i w domu trzepie gruchę

Gość fgbhnjm,./
I na wsi i w mieście znajdziesz przedstawicielki obu przypadków. Nie wrzucałabym wszystkich do jednego worka. Poza tym dyskoteki w remizach... Istnieje jeszcze coś takiego ? :P Jestem ze wsi :) Kocham moją wieś za spokój, ciszę, las i zapach kwitnących wiśni, jaśminu. Depiluję się woskiem (tak, dla Twojej informacji) :P

Mylisz sie pol wiesniaczko :) . Od 1 wejrzenia moge poznac pochodzenie dziewczyny. Chyba ,ze wraz z wiejskim aktem zamieszkania ida w parze pieniadze. Wtedy rzeczywiscie granice sie zacieraja.

Wiejskie dziewczeta....!!!!!! Napisalem na wstepie..nie mialem na celu was obrazac. To nie wasza wina ,ze nie miszkacie w miescie,a zabitej dechami wiosce.

Gość antyfann.1
A z toba pogadam o polityce?? Watpie. Miejskie krolowe czytaja glowie tygodniki,jak wynika z moich badan. Wprost,Polityka...te tytuly nie sa im obce. Natomiast wiejska czesc..to glowie popularne wsrod kobiet o niskim ilorazie inteligencjii, bravo girl czy show. aleś ty prosty człowiek po primo jestem facetem po drugie nie pogadałbyś bo za głupi jesteś i bym cię wypunktował w chwilę wprost i polityka to gówno ostatnimi czasy; czytałem ostatnio artykuł w Polityce szkalujący inny tygodnik tylko dlatego, że wyprzedził Politykę pod względem liczby czytelników dno Miastowe nie czytają Show czy innych PArty dobre sobie..

Gość a ja napisze tak..............
ale w ogóle bezsensu się nad tym rozwodzić i zakładać takie głupie tematy, chyba już z nudów nie wiesz co robic? :o

Dodatkow stan uzebienia u mieszkancow wsi pozosyawia WIELE DO zyczenia. Miastowe panie maja piekne biale ,proste zabki. Koles,jak jestes taki madry ,to mnie sprawdz.

Gość kupa_śmiechu
dziewczyny ze wsi mają coś czego nie ma dziewczyna z wielkiej metropolii, mianowicie potrafi jeśli trzeba chwycić za grabie czy nawet łopatę, oczywiście chore feministki i na zadupiu potrafią zamieszać w głowach.

na wiosce meiszkam od paru lat, nie od zawsez, utrodziłam sie w w meiście wojewódzkim.... mieszkam od 15 roku zycia czu=yli juz 9 lat w wielkim mieśćie... nawt mis ei nie chciało czytać tego co napisałeś, bo rezcywiscie ejst to chyba o dziewczynach z typowych wiosek, o dziewczynach które tam zostały i na dodatek chyba nie dbaja o siebie, albo bieda nie daje im mozlwiosci ,a Ty generalizujesz...mam wiele koleżnke i zadna nie wyglaa nie wieśniaczke

Gość antyfann.1
Koles,jak jestes taki madry ,to mnie sprawdz. Żebyś sobie wpisał coś w wujka Google? Ale mógłbym cię zapytać z jakich formacji wcześniejszych wykształciła się Platforma Obywatelska...

a to, ze potafie rozpalic w piecu np uwazam tylko za zaletę a Ty nie wiesz studenciku , ze właśnie bogaci ciągną na wieś????

Gość co za jelop
0.2/10 nuda nuda nuda

Gość iedhpuwegfcuiewgvfcivw/q
Ale dajecie się podpuszczac. :) Przecież to podręcznikowe prowo :)

Gość antyfann.1
kurwa myślałem, że studenci są bardziej rozgarnięci niż żeby pisać na kafeterii i szykanować wiejskie dziewczyny..

Gość antyfann.1
o też można zlaeśc w goolge, nwet ostsnio filmik na you tube ogladałam ciesze się bo to pytanie do trudnych nie nalezy aczkolwiek niektórym mogło by sprawić problemy..