Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studentzik

Dziewczyna ze wsi...Czy jest gorsza?

Polecane posty

Platforma powstala z rozpadu aws,zalozona przez nszz solidarnosc. Jak dobrze pamietam to Tusk,plazynski i olechowski tego dokonali.

Taki baran jestem ,ze studiuje 2 kierunki stacjonarnie.W tym prawo. Mozecie mi buty lizac nieuki :) .

Gość antyfann.1
Zapomniałeś jeszcze o takiej partii jak Unia Wolności i Kongres Liberalno- Demokratyczny... A AWS owszem był...

Victoria...chyba juz wiem ,skad ta nienawisc. Zdjecie w twojej stopce wiele mi mowi o twoim miejscu zamieszkania. Nie bede Cie z tego powodu szykanowal. Przynajmniej masz tam zdrowe powietrze :).

Gość antyfann.1
Taki baran jestem ,ze studiuje 2 kierunki stacjonarnie.W tym prawo. Mozecie mi buty lizac nieuki Studia o niczym nie świadczą, prawdziwie mądry człowiek pogłębia swoją wiedzę w każdej możliwej chwili i w każdy dostępny sposób...

Gość antyfann.1
Było w chuj tych partii u nas...

Gość Dziennikarka Cosmo
Witam, jestem dziennikarką Cosmopolitan i poszukuję kogoś, kto przeżył... FILMOWĄ HISTORIĘ (najlepiej miłosną, choć nie tylko) do reportażu, który mi zlecono. Interesują mnie tylko poważne oferty od osób zainteresowanych wystąpieniem na łamach czasopisma - nagrodą dla osoby, którą opiszę, będzie profesjonalna sesja zdjęciowa. Adres do wysyłania zgłoszeń: alaniemakota@onet.pl [UWAGA!!! Przyjmuję je tylko tu, bo na wszystkie fora, gdzie zostawiam informację, nie jestem w stanie wrócić! :)]

Może i zetknął się ciul jeden z jakąś, co wydała mu się niehigieniczna, bo najzwyczajniej go olała i osrała :D Zapomnial podpisać się precyzyjniej -------------sfrustrowany studencik.

Dziewczyny ze wsi moga sie wybic ,ale taki awans spoleczny jest utrudniony. Ciezko nauczyc sie zycia w innym swiecie w kilka miesiecy.

Gość młoda żonka to ja
pierdolenie o szopenie... ja wychowałam sie na wsi... nawet miałam koleżankę która w domu nie miała łazienki stare czasy ale prawdziwe... a do czego zmierzam do tego że ta koleżanka jest bardzo zadbaną juz kobieta a mieszkajac kiedys w internacie widziałam jak te panny z duzych miast dbały o higienę masakra potrafiły nie zmieniac podpaski nawet przez cały dzień a brudne majtochy trzymały z czystymi... biedne czasu prać nie miały bo po kontach się bzykały i taka preawda...

Gość wio19991
Yogi78 jak sie zwie konis??

Po co dziewczyna z miasta mialaby mieszkac w internacie? Chyba ,ze wyjechala na studia do innego miasta. Ale zeby byc prawdziea miejska sucza trzeba miec tez troche pieniedzy ,a osoby mieszkajace w internacie nie sa krezusami.

Gość iedhpuwegfcuiewgvfcivw/q
Jednak to prawda, ze 90% spoleczeństwa to debile :)

Gość młoda żonka to ja
studenzik czy jak ci tam świrusie:P w dupie byles i gówno widziałeś:P

Gość wio19991
Willy-kojarzy mi sie z niesfornym małym ,,rumakiem" nie wygląda mi na takiego chyba że to tylko pozory?? Aj mam taka sama pasje :)

Gość młoda żonka to ja
nie stać go ani na miejską ani na wiejską... moim zdaniem to mu nie staje:P

Gość WDQDEWQW
oj zdziwiłbys się. pracuje na ginekologii. te miejskie mają najbrudniejsze i najbardziej śmierdzące cipska. nie podmywają sie a wody to używaja wyłacznie do picia. te ksiezniczki maja grzyba i śmierdza!

Bo jest niesforny, uparty i złośliwy, on tylko wygląda na miłego :D Ale i tak go lubię.