Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takiowakipan

Pytanie do pań co do atrakcyjności panów ..

Polecane posty

Gość Takiowakipan

sprawa wygląda tak , jakiej postury lubicie panów wiekszych mniejszych muskularnych Byczków czy żylastych :) i drugie pytanie który facet wygrywa ladnie zbudowany atrakcyjny fizycznie ale zle ubrany czy dobrze ubrany ale raczej przecietny ... proszae o normalne odpowiedzi :)

Gość zmysły mam
puknij się w łeb, niektóre tematy powinny być kasowane ze względu na debilny poziom

Gość młoda żonka to ja
dobrze ubrany ale raczej przeciętny to jest to :D i nie może być chudy lepszy przy sobie niż żylasty :P

Gość rękę sobie upierdolę
ja lubię wysokich,normalnej budowy ciała z 2dniowym zarostem :P jeśli umie się dobrze ubrać to ok, a jeśli nie to ja bym już mu pomogła :D

Mnie się najbardziej podobają szczupli, wysocy - nie musi być dobrze ubrany. Nie lubię umięśnionych, opalonych, w dresach.

Gość u mnie jest
Może być wysoki, ale szczupły. Nawet chuchro. A jak muszę wybierać między dobrze ubrany, ale zła sywetka, a źle ubrany, ale wysportowany to wolę tego drugiego. Ubrać mogę inaczej.

Gość Urughaijka
Ja nie lubię własnie takich wypucowanych, czyli dresiarzy z całymi wygolonymi glowami, bez zarostu i w ogole. A tak poza tym, to nie wiem, ważne żeby nie miał patykowatych nóg.

zaznaczając na wstępie, że postura jest na drugim planie :P odpowiadam zdecydowanie, że większych muskularnych, aczkolwiek z umiarem. co do drugiego pyt: opcja pierwsza :) oczywiście celowo pomijając inne cechy

Gość Takiowakipan
Jednak nie taki debilny temat :)

Gość Urughaijka
ja raczej nie przepadam za szczuplym wysokim typem intelektualisty charakter niestety przeważa wszystko, lubię pewnych siebie chłopaków, co się nie przejmują swoim wyglądem

Gość co ty piszesz
Jak ktoś jest szczupły i wysoki to nie znaczy od razu, że jest niepewnym siebie intelektualistą przejmującym się swoim wyglądem.

Gość Takiowakipan
podnoszę ...

Gość Urughaijka
co ty piszesz - wow, nie gadaj

Gość Takiowakipan
moze jescze ktos sie wypowie ?:)

Gość Mloda zonaaa...
Wysocy, umięśnieni, ale bez przesady.. No a mój mąż wcale taki nie jest :p no ale ja patrzę poza wyglądem na charakter i to jest decydujące

Mnie się podobają duzi panowie - po prostu, nawet lekka nadwaga mnie nie rusza (ta trochę większa też nie :P)

Gość takipewienpan
....