Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hsjlnx

grzyby halucynki

Polecane posty

Gość hsjlnx

Jedliscie kiedys? traci sie po nich calkowicie świadomość? sa jakies dziwne rzeczy widoczne? Powiedzcie cos na ten temat :)

Gość grzyb halucyno
Ja sie wypowiem na ten temat: nie jadlam nigdy i co to sa wogole za grzyby? Moze nie istnieja wcale? Gdzie one rosna?

Gość Ja kiedys jadlem
halucynki , zrobilem sobie z jajecznica , zjadlem pol i dostalem takich lotow ze to jest chooj .Ale najgorsze jest to , ze druga polowe zjadl moj nieswiadomy niczego ojciec jak przyszedl z pracy , a w miedzy czasie poszedl sobie przygotowywac kapiel , ale takiej fazy dostal ze chodzic nie umial , mieszkanie zalalo w pizdu a on sie z tego smial :o

Gość fweewe
Ja kiedyś zjadłem 25 górskich grzybów, po chwili zjarałem jeszcze trochę trawy... tak obrzydliwej bomby nikomu nie życze, od tamtej pory nawet trawy nie pale :D

Gość Kindiballah :D
Chomik, chyba cię przełożę przez kolano i przetrzepię pupę. Nie dość, że alkoholiczka, puszczalska, to jeszcze narkomanka. I za co ja mam do ciebie sentyment? Za to, że się okazało, że gdzieś jesteś wrażliwa? Przydałaby ci się silna ręka prawdziwego mężczyzny :classic_cool:

fweewe Ja kiedyś zjadłem 25 górskich grzybów, po chwili zjarałem jeszcze trochę trawy... tak obrzydliwej bomby nikomu nie życze, od tamtej pory nawet trawy nie pale Takie leszczyki jak ty nie powinny się brać za narkotyki. Standardowa dawka to 80 grzybów na pierwszy raz. To dzisiejsze zniewieściałe frajerstwo :O🖐️

Gość ksdh
JAki chomik? :P a pytałam o cos innego, ma sie az takie jazdy ze nie jest sie swiadomym co sie robi?? Pamieta sie wsyztsko?? :)

ojej, ale mnie obraziłeś! :O jestem tylko niezdecydowaną kobietą, która lubi whisky :classic_cool: jaka puszczalska? jaka narkomanka? 😠 ale z ręką to, wiesz :P