Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rewrwerwere

Boze chyba mam raka :(((((

Polecane posty

Gość rewrwerwere

proszę o pomoc. bardzo się martwię,do ginekologa nie pojdę na 100%. Jestem prawie pewna ze to rak, proszę mi tylko powiedziec czy sa szanse ze jest to cos innego? zmiana wystepuje na wargach sromowych wiekszych,jest okragla 3-4mm srednicy,biała/jasna.wydaje się jakby nie wsyatwa ponad powierzchnie skory,guzek jest jakby w skorze-jest twardy,nie ma ropy i nie ma mozliwosci wycisniecia.kiedy złapię-wyczuwam guzek na kształt zierneka pieprzu...mam juz to od ponad pol roku,zadnej opuchlizny nie ma:( co to moze byc?mniej wiecej to wyglada jak plamka fordycea,jak na zdjeciu http://laserowezabiegi.pl/xp/wp-content/uploads/2011/05/Plamki-Forcyde.jpg jednak jest ona jedna,bardziej splaszczona i wydaje mi sie ze jasniejsza ;( nie swedzi,przy dodtyku lekko czuję.ale nie jest to bol. .:( panie Doktorze,proszę o pomoc

Gość rtgfere
Chyba zwariowalas, do lekarza, ale juz! A to raczej nie rak, a jakis niezlosliwy wytwor skory Raka mozesz dopiero miec jak toto podraznisz

Gość pewnie jakis tłuszczak
nie warto panikowac

Gość rewrwerwere
nie ma mowy ;( wstydzę się... juz wole umrzec niz isc do ginekologa;((((

Gość rewrwerwere
ja nie panikuję,bedzie co bedzie,trudno...chce tylko wiedziec bo moze ktos cos takiego mial? i ze moze to nie jest rak?>

Gość rewrwerwere
ale seks moge uprawiac?

Gość Palikot homo nie wiadomo
spoko idz do lekarza ,nic groznego to nie jest bo gdyby było to zmieniałoby wielkosc

Gość jjjjjjjjjjjjkkkkkkkkkkaaaaaaa
idź do ginekologa dziewczyno chodzisz z tym od pół roku.......ja pierdziele no ale jak ci nie zależy na własnym zdrowiu...

Gość czarna taranula
rewrwerwere ile masz lat?

woli umrzeć niz isc do lekarza?????????????????????? sredniowiecze????????

Gość rewrwerwere
17

Gość dóma Póma
nagraj to na kamerce i potem znajdz ginekologa online i wyslij mu to przez skejpa albo zrób wideokonferencje albo założ maske/burke na glowe i do gina... ja tak robiłam, byłam w ciąży musiałam isc do gina (moje pierwsze i ostatnie wizyty a miałam wtedy 28 lat) zalożylam wielki wór na siebie u lekarza odhyliłam tylko kiecke wysatwiłam cipsko i po sprawie

Gość rewrwerwere
to moje narzedzie pracy , musze utrzymac mame i dwoch mlodszych braci

Gość rewrwerwere
00:27 i 00:29 to podszywy lat mam 41 i jestem dziewicą

Konowały są niewiarygodne:O.Kiedyś gnój nie wygnał z gabinetu.Najlepiej zastosuj przynajmniej kilka metod na nowotwory-jak to jest poczatek vbez problemu powinno pomóc:classic_cool:.Wystarczy zdrowa dieta i systematyczne lewatywy z kawy z dodatkiem kilku odżywek:classic_cool:.

Gość rewrwerwere
ale ja nie chce sie nikomu pokazywac, nie chce nwet tego leczyc,,, jesli to rak to trudno...przemyslalam to. zapytalam bo po prostu mam jeszcze nadzieje,ze to cos inego.jesli chodzi o powiekszenie sie-to moze lekko sie powiekszylo od tamtego czasu..minilamnie-albo mi sie wydaje

Gość czarna taranula
Znajdz ginekologa -kobiete. Wstyd wstydem ale tu chodzi o zdrowie a zapewniam Cie ze ginekolog juz niejedno widzial.

Gość rewrwerwere
przestancie sie podszywac:( mam 17 lat... pomoze ktos..?ktos cos takiego mial???

Gość ginekolog Janusz
pokaż fotkę :classic_cool:

Gość s345t53a3
ja miałam to zwykle zarazki i choroba wewneryczna jak sie wstydzisz gina idz do wenerologa albo dermatologa ;)

Gość czarna taranula
Ginekolog o podstawa, tu Ci nie pomoga. Jak juz to napisz na jakims ginekologicznym forum.

tu nikt ci nie pomoze ..pomoze ci lekarz ale wszyscy mowimy ci jedno........>>>>>>>>>>>idz do lekarza ...do kobiety POsłuchaj nas wyleczysz to i zaczniesz zyc jak dziewczyna w twoim wieku nie mysl o smierci tylko podejdz do tego jak do anginy i IDZ do lekarza

moim zdaniem to jaki stan zapalny skóry nic powaznego idz!!!

Gość rewrwerwere
juz napisalam na forum ginekologicznym-moze ktos pomoze jak napisalam -bedzie co ma byc;)jesli to rak-to wole nie wiedziec. a tez nie mam jakis powodów wiekszych aby walczyc o swoje zycie, jest mi obojetne,czy umre teraz czy za 70 lat,pozdrawiam wszystkich

" 00:34 [zgłoś do usunięcia] Palikot homo nie wiadomo tu nikt ci nie pomoze ..pomoze ci lekarz ale wszyscy mowimy ci jedno........>>>>>>>>>>>idz do lekarza ...do kobiety POsłuchaj nas wyleczysz to i zaczniesz zyc jak dziewczyna w twoim wieku nie mysl o smierci tylko podejdz do tego jak do anginy i IDZ do lekarza" A skąd wiesz czy nie:P?Ja sie znam co nieco na medycynie:classic_cool:.Polecam na wstępie płukanie kilkuprocentowym roztworem nadtlenku wodoru:classic_cool:.A następnie roztwqorem sdoli miedzi:classic_cool:.Później ta dieta i inne rzeczy jak nie pomoże:classic_cool:.