Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rewrwerwere

Boze chyba mam raka :(((((

Polecane posty

Gość rewrwerwere
ja piszę wlasnie do ginekologia na stronie iLekarze;) zobaczymy co on powie

Gość to moga byc
klykciny konczyste, wynik zakazenia wirusem hpv. Dopoki je masz - zarazasz. Wspolzyc w zadnym wypadku Ci nie wolno. I do ginekologa marsz!

Gość rewrwerwere
to moga byc--pieprzysz glupoty--mowilam ze to pojedyncza zmiania,,,i wystepuje od ponad roku

Gość Pomarańczowy Generauf
możesz współżyć ale tylko z chłopakiem chybaż że kcesz okogoś obecego zarazić

Gość boze dziewczyno
tez tak mialam jak Ty, wole umrzec niz pojsc do ginekologa i unikalam tego jak ognia dopiero jak przyczepila sie do mnie jakas infekcja pomimo, ze dbalam o higiene i nie wspolzylam poszlam, oczywiscie probowalam sie leczyc sama, jakies leki bez recepty, irygacje owszem pomagalo ale na krotko, przeszkadzalo mi to strasznie, czulam straszny dyskomfort i nieprzyjemny zapach mimo czestego mycia sie... wszystkie te moje obawy i wstyd okazaly sie bepodstawne poszlam do pani ginekolog, ktora okazala sie po prostu przemila, a badanie trwalo moze z 3minuty, ubralam dluga bluzke zeby czuc sie lepiej, teraz jak sobie o tym pomysle to mysle jaka bylam glupia i nieodpowiedzialna, bo to jest nieodpowiedzialne zachowanie i teraz mam spokoj, do ginekologa poszlam po raz pierwszy w wieku 21lat.. wiec mowie Ci nie ma sie czego bac poczytaj troche o tym w internecie i idz a sama sie przekonasz, wiem ze Polska to nie Chiny bo tam jak kobiety ida do ginekologa to nie widza sie z lekarzem, gdyz cale badanie odbywa sie za parawanem, lekarz widzi tylko co bada a pacjentki nie;) slyszy tylko jej glos i wzajemnie, wiem ze to jest wielki komfort no ale i tak da sie przezyc, ja przezylam to i Ty przezyjesz;) nie zastanawiaj sie tylko idz!pozdr:-)

Gość to moga byc
i co z tego, ze pojedyncza i od roku? Klykciny to nie wyklucza. Lekko szorstkie jest to miejsce? W kolorze ciala? Nie boli, nie swedzi, tylko...jest? Powinnas pojsc do ginekologa lub dermatologa. I tyle. Dobranoc.

Gość Stomatoloszka z powołania
"Najlepiej zastosuj przynajmniej kilka metod na nowotwory-jak to jest poczatek vbez problemu powinno pomóc .Wystarczy zdrowa dieta i systematyczne lewatywy z kawy z dodatkiem kilku odżywek" KOBIETO GŁUPIA, ZA TAKIE RADY TO POWINIEN BYĆ KRYMINAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I MYŚLĘ ŻE PO NOWEJ REFORMIE BĘDZIE. TRZEBA ZWALCZAĆ ZE SPOŁECZEŃSTWA LUDZI, KTÓRZY INNYM ROBIĄ WODĘ Z MÓZGU!

Gość Stomatoloszka z powołania
do autorki tematu- to raczej niemożliwe żeby to był rak. Brak stanu zapalnego, wysięku, ropnego zapalenia. Prawdopodobnie to nic strasznego. Zrobią badanie histopatologiczne, oddadzą do labolatorium i po sprawie. wszystko w ramach NFZ

Gość purpura_to_moj_płaszcz
Lepiej pójśc do ginekologa z małą pierdołą, bo wtedy masz komfort wyboru lekarza i możesz pójśc do kobiety jak się bardzo wstydzisz, niż doprowadzić się do stanu wymagającego hospitalizacji. Bo jak wylądujesz na oddziale ginekologicznym z nie wiadomo czym, to codziennie na obchodzie będzie cię oglądać całe sympozjum lekarzy z ordynatorem na czele, będą stać nad tobą i komentować a lekarzem prowadzącym może okazać się np. tłustawy facet po pięćdziesiątce, w dodatku wredny. Bo w spzitalu lekarza nie wybierzesz. Także weź to pod uwagę, piszesz, że wolisz umrzeć niż iśc do ginekologa, ale przed śmiercią z powodu choroby narządów rodnych i tak czeka cię hospitalizacja, więc nie wiem czy to ma sens.