Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stop NAPLETKOM!!!!

tylko brudasy mają napletki, prawdziwy mężczyzna dba o higiene i usuwa zarazki

Polecane posty

Gość stop NAPLETKOM!!!!

obrzezajcie sie zanim nie jest za póxno :)

Gość stop NAPLETKOM!!!!
ja juz sie obrzezalam

Gość stop NAPLETKOM!!!!
nie podszywaj sie śmiesznie wyglądają te wasze mikrusy 4-6 cm w skurczu i w faldach skóry :o piękne penisy 10-12 cm prezentują sie obrzeznae

Gość stop NAPLETKOM!!!!
nie wyobrazam sobie do buzi wziac ze skorka.

Gość stop NAPLETKOM!!!!
nie obchodzą mnie żydzi i ich zwyczaje pewnie usuwają i zjadają bo jest koszerny chodzi mi o Polaków , pięknych bladych i rumianych chłopców o błękitnych i zielonych oczas o jasnych czuprynach i jasno brązowych włosach gdy taki piękny Słowianin ma obrzezanego członka to jest nadczłowiekiem czeka go zbawienie napletkowcy pójdą do piekła

"piękne penisy prezentują się obrzezane". Naucz się żydku pisać po polsku. 12 cm możesz co najwyżej używać jako wytrych do otwierania skrzynek na listy i kradziezy próbek szamponów Haead&Shoulders "Stop łupieżowi" :O🖐️

Gość stop NAPLETKOM!!!!
chyba ze ma ten nap0letek skorke zarumieniona , upieczona na grillu

stop NAPLETKOM!!!! nie obchodzą mnie żydzi i ich zwyczaje pewnie usuwają i zjadają bo jest koszerny chodzi mi o Polaków , pięknych bladych i rumianych chłopców o błękitnych i zielonych oczas o jasnych czuprynach i jasno brązowych włosach Spierdalaj pedale :O

Gość stop NAPLETKOM!!!!
nie jestem żydem jestem białą Polską kobietą!! zaglosuje w wyborach tegorocznych na partie w której jest obrzezany mężczzyznak czlonkiem

Gość stop NAPLETKOM!!!!
o co chodzi? mam na imie Henio

Gość latooo
Ale Ty masz zorany beret!!!Idz sie lecz

Gość stop NAPLETKOM!!!!
jestem kobietą i nie życzę sobie aby faceci mieli napletki proste!!!! ostatnio wywaliłam jednego z łozka co za tyfus z napletem mi do łózka wlazł ale raz trafilam na obrzezanego to był Anioł

Gość stop NAPLETKOM!!!!
Spadać podszywy jestem facetem mój ulubiony typ to słowiański blondyn!!!!!!

Gość panie Januszu, to znowu pan?
:o

Gość stop NAPLETKOM!!!!
jestem kobietą imponują mi faceci higieniczni bez napletka tylko z takim zwiażę przyszłosć i wezme ślub ale mało takich niestety

Gość stop NAPLETKOM!!!!
idę spac i śnić o pięknych czystych strojnych fallusach ale wrócę tu jutro i będę Was dalej nauczać pa brudaski daremne :*

elegancko- to brzmi w tym przypadku niepoprawnie :P skoro nie pamiętasz, to ja powinnam tym bardziej :O {czesc]

Gość siusiak_wroc
Wielka 100% szczera prośba do kobiet!! Która kobieta mogła by mi usuniąc napletek tak żeby było widać żołądza błagam was kobiety moze to jest głupia prośba ale bardzo mi na tym żalezy zeby jkaś kobieta mogła podjąc się tego i nawet nie będe miec nic przeciwko jeśli kobieta nawet cały mój napletek usunie PRYSIĘGAM NA WŁASNĄ ŚMIERĆ!. To jest naprawde szczera 100% prośba a nie jakis podstęp czy żart, bo wiem ze osoby w necie nie podają nigdy szczerej informacji o sobie tylko robią głupie żarty lub udają kogos innego a ja nie jestem taką osobęktóra by mogła żartować nawet z takiego zabiegu jakim jest usunięcie napletka,bo ja na powaznie biore to jesli pisze, wiec zrozumie szczerość faceta. Jak oś to mój numer GG;40320663 Ps. proszę tylko bez oszustów