Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest tu kto ?

kolezanka wyrolowala mnie

Polecane posty

Gość jest tu kto ?

ja i ona dostalysmy sie na ten sam kierunek studiow wynajelysmy mieszkanie dzis ona powiedziala ze jej narzeczony nie zgadza sie na jej studia i kazal jej zrezygnowac ona plakala ale wieczorem powiedziala ze rezygnuje i sie wyprowadza jutro co ja mam robic nikogo nie znam kto by przyszedl na jej miejsce na mieszkanie a z obcym nie chce

Gość weedo
No chu.. można zrobić..

Gość jest tu kto ?
chodzi mi tez o to ze ona tak bardzo slucha swojego faceta ze robi wszystko co on jej kaze

Gość weedo
Pomyśl o kimś obcym niestety albo szukaj pokoju gdzieś tam dopóki nie znajdziesz kogoś na jej miejsce, ale kretynka narzeczony nie zgadza się na jej studia?? Cześć poszukujemy wspólnie z zażyczonym fajnej niepospolitej Sali pod Legionowem lub w Serocku i okolicach , nie lubię badziewia i tandety w stylu remiz i przepychu . Doradźcie coś fajnego niedrogo. Z jaj To nie wiedział , jebnie.. jakaś , zbij ją;)

Gość weedo
Jakie miasto?

Gość jest tu kto ?
Rzeszow

Gość weedo
Kur.. nie wierze że są takie laski , dlaczego ja ich nie spotykam ma siostrę ?? Dasz numer??

Gość weedo
To pewnie jakoś bardzo drogo nie jest , ale domyślam się że mieszkanie teraz samej jest bez sensu , pewnie wpłacałaś wadium a kumpela ma to gdzieś???

Gość jest tu kto ?
Dodam że z tych nerwów na nią tańczę ostro quickstepa na stole !:classic_cool:

Gość jest tu kto ?
ja wplacilam za miesiac z gory i ona tez a kaucje tez pol na pol zaplacilysmy i jej kasa przepadnia gdy sie wyniesie ale to jej wybor

Gość jest tu kto ?
hula hula ole

Gość weedo
Miesiąc czasu masz a przez ten czas jakoś się pewnie poukłada , w razie czego jeżeli zdecydujesz się na wynajem z kimś kogo poznasz na studiach , próbuj raczej w tą stronę żeby ktoś odnajmował od ciebie , moja koleżanka miała taką akcję że: wynajęły z inną laską w podobnej sytuacji pół na pół i tamta ją wyj..ała z chaty później..