Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zdezorientowanaaa.

rajstopy do butow z odkrytymi palcami i peep toe - nosi si臋 czy nie????

Polecane posty

Go艣膰 zdezorientowanaaa.

Zawsze wydawa艂o mi si臋, 偶e do ka偶dych niezakrytych but贸w nie nosi sie rajstop, oboj臋tnie, czy to sandalki skladaj膮ce sie z 3 paseczk贸w, czy buty, w ktorych wida膰 tylko 2 palce. Ale osttanio wci膮偶 widze kobiety kt贸re nosz膮 odwrotnie - z buta wystaj膮 np. 3 palce przez ten otw贸r z przodu i wstr臋tna ponczocha. By艂am teraz na weselu i wiekszo艣膰 kobiet mia艂o rajtki do otwartych but贸w. Jeszcze zrozumiem takie peep toe z malutka dziurk膮 z przodu i rajstopy bez wzmocnien na palcach. Czy ja sie nie znam, czy tak juz mozna chodzi膰? Bo serio widzia艂am ostatnio mn贸stwo takich kobiet w wielu miejschach

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 angela.......
Ja uwa偶am, 偶e to jest troche nie halo;/ Wyglada to obrzydliwie i nie wazne czy s膮 to tak jak piszesz sanda艂y czy peep toe . He zimno jest ale laski na si艂e chca w letnich butach chodzi膰, jak by nie mozna by艂o wyjsc rano w pe艂nych a p贸xniej przebrac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdfghkj
Bo to do艣膰 ci臋偶ka sprawa- nie wypada chodzi膰 w rajstopach do odkrytych but贸w, ale nie wypada r贸wnie偶 chodzi膰 bez rajstop na oficjalne imprezy (za jak膮 ja akurat wesele uwa偶am). Tak wi臋c buty odkryte nie maj膮 szansy "zaistnie膰". Ja akurat zawsze zak艂adam pe艂ne buty do rajstop/po艅czoch, ale moje kole偶anki ubrane w najmodniejsze ciuszki, bez skr臋powania nosz膮 sanda艂y i po艅czochy ze wzmocnionymi paluchami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdezorientowanaaa.
no ja wla艣nie zawsze ubolewalam, 偶e sobie peep toe nie kupie, bo choc sliczne, to niepraktyczne. Tylko na lato i to nie do pracy (nie wolno odkrytych u mnie) ani na wesela itp. Mo偶e jednak ju偶 sie tak nosi i to jest ok? A myslicie 偶e buty z ma艂a dziurk膮 i rajstopy bez wzmocnien na palcach s膮 ok?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 angela.......
No ale jak zrobisz sobie kolor na stopach i wlozysz rajtopy do peep toe to nie bedzie to 艂adnie wygl膮dac ;( Takie jest moje zdanie przynajmniej

Udost臋pnij ten post

A ja my艣l臋, 偶e mo偶e to ca艂kiem fajnie wygl膮da膰, o ile spe艂nimy kilka warunk贸w 1. peep-toe 1-2 palce max wystaj膮 2. jesie艅 lub wczesna wiosna 3.rajstopy bez wzmocnie艅 na palcach itp. 4.fason i kolor but贸w pasuj膮cy na te pory roku a nie na lipiec 5.rajstopy kryj膮ce, ciekawe, wzorzyste, kt贸re s膮 ozdob膮 stroju a nie tylko nieistotnym dodatkiem do niego, np. http://www.vintageshop.pl/index.php?page=produkt_info&produkt_id=7417 http://www.vintageshop.pl/index.php?page=produkt_info&produkt_id=11091 http://www.vintageshop.pl/index.php?page=produkt_info&produkt_id=12207 Mi si臋 bardzo takie rozwi膮zanie podoba i sama tak nosz臋 :) :)

Udost臋pnij ten post