Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bez nazwy.

Czy ktoś z was ma morze kuchenkę Candy 3w1 taką ze zmywarką i piekarnikiem?

Polecane posty

Gość Bez nazwy.

Zastanawiam się nad kuchnią wolnostojącą Candy Trio. To taka kuchenka z płytą ceramiczną pod którą jest mini piekarnik i pod piekarnikiem mini zmywarka. Mam maleńką kuchnię, jednokomorowy mały zlew i nie mam zmywarki, a w domu rosnące bliźniaki, które coraz więcej brudzą. Czy ktoś z was skorzystał z tego rozwiązania?

Gość Bez nazwy.
moŻe! Przepraszam za orta, nie piłam jeszcze kawy...

Gość morze jest szerokie
i głebokie :/

Gość Bez nazwy.
Wypowie się ktoś?

Gość moim zdaniem NIEEE
Jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. Ani w tym nie upieczesz ani w tym nie pozmywasz... Mając bliźniaki w domu kup normalną zmywarkę i nie tą wąską 45 tylko normalną dużą 60 i tak się przekonasz że będziesz włączać ją codziennie. Do takiej mini nie ma np kapsułek więc jak będziesz kroić kapsułkę? Widziałam zmywarkę zamontowana pod płytą natomiast piekarnik gdzieś wyżej nad blatem... może takie rozwiązanie się u Was sprawdzi? Ponoć z takich urządzeń dwa w jednym sprawdzają się jedynie piekarniki z funkcja mikrofali ale osobiście używam oddzielnych urządzeń.

Gość moim zdaniem NIEEE
o matko spojrzałam na ceny tego cuda .... za dwa tys spokojnie kupisz płytę plus piekarnik i zmywarkę

Gość Bez nazwy.
Nie ma opcji na większą, bo nie mam na nią miejsca, a do pokoju jej nie wstawię. Do niej wchodzi normalna tabletka. Nie trzeba nic kroić, nic z tych rzeczy. Mam małe mieszkanie, więc muszę rezygnować z niektórych rzeczy i wymieniać na inne. To samo musieliśmy zrobić z pralką 4 miesiące temu, bo potrzebowaliśmy suszarki, a nie było miejsca ani w łazience ani w kuchni, no i ostatecznie pralka poszła na sprzedaż, żeby zastąpić ją pralko-suszarką.

Gość Bez nazwy.
2 tys.? Ba, żeby tylko... Nie wiem gdzie są po 2, bo ja widziałam za ponad 4 w RTV EURO AGD.

Gość moim zdaniem NIEEE
Wiesz mój bart mieszka w bloku i kuchnie ma 2m na 2m i garki trzyma w pokoju kosztem zmywarki .... Ja wiem że cudo kosztuje 4 dlatego napisałam że za połowę tego da się kupić ten sprzęt. a co do pralki/suszarki u znajomych stoi jedno urządzenie na drugim tak też można. To że wchodzi cała tabletka to jestem w stanie się domyśleć ale po co dawać całą tabletkę która umyje dużo dużo więcej gdzie tu logika

Gość Bez nazwy.
Ja wiem, że suszarki można stawiać na pralkach, ale miałam pralkę górnowsadową, dlatego musiałam ją wymienić, bo na niej nic nie postawię. Co do kuchni, to kupując teraz wszystkie urządzenia osobno musiałabym zmieniać całą zabudowę kuchenną, co by mnie wyniosło jeszcze drożej niż ta kuchenka. W tej chwili mam ażurowe moduły Udden z Ikei i raczej nie tak prosto zamontować na nich płytę, o piekarniku nie wspominając... Garnków, mikrofali i drobnego AGD nie mam gdzie trzymać w pokoju, bo cała przestrzeń już zajęta, poza tym często są mi potrzebne i musiałabym wkoło latać z tym bałaganem. Wolę mieć wszystko w jednym pomieszczeniu. Nie dość, że ta kuchnia mała jak kurnik, to jeszcze muszę niebawem wtrynić do niej 2 krzesełka dla dzieciaków...

Gość Bez nazwy.
Wiesz, tabletki to jest akurat pikuś, bo one są tanie (zakładając, że się kupuje różne i niekoniecznie firmowe). Poza tym zawsze są jeszcze żele, które można dozować w mniejszych ilościach. Jestem ciekawa, czy ktoś może używa tej kuchenki i jak ona daje radę w małym gospodarstwie domowym. Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że garnki i część niemieszczących się rzeczy trzeba będzie myć ręcznie, ale zawsze lepsze to niż mycie wszystkiego ręcznie, jak to robiliśmy dotychczas.

Gość Bez nazwy.
A wielkość tego piekarnika mi akurat nie wadzi, bo nigdy nie wykorzystuję więcej jak jednego poziomu. I chyba większość ludzi tez tak ma. W tej chwili mamy standardowy piekarnik i nie wykorzystujemy jego całej przestrzeni. Po prostu nagrzewa się zbyt duża kubatura w stosunku do wielkości pieczonego jedzenia, które jest zawsze na jednej blasze.