Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos_12

Znikęły objawy ciąży

Polecane posty

Gość ktos_12

Witam! Mam takie pytanie. A mianowicie, jestem w 9 tyg ciąży, od około 3 dni przestały mnie męczyć mdłości, zmniejszył się ból piersi, minęło ciągłe zmęczenie. I chciałabym się dowiedzieć czy należy się martwić czy to normalne? To moja pierwsza ciąża, więc proszę o poważne odpowiedzi, bo zależy mi na dziecku.

Gość nawiedzona_szalona
Najlepiej pójść do lekarza, aczkolwiek każda ciąża jest inna.

Gość Ana Lena
Miałam w 9 tygodniu tak samo, objawy zniknęły z dnia na dzień. Naczytałam się w internecie, jaki to zły znak i o mało na zawał nie padłam. Oczywiście wszystko było OK. Najlepiej jednak idź na usg, bo nerwy Cię zjedzą - będzie dobrze! :)

Gość skóra z niedźwiedzia
No to tylko się ciesz. Jak nie plamisz i nie krwawisz, to ja bym się nie martwiła niepotrzebnie. Mi też mdłości, zmęczenie i ból piersi przeszły z dnia na dzień, ale w późniejszym czasie. I nie narzekam :P

Gość wez sie lecz
te baby w ciazy do chyba swira maja... chyba masz za duzo wolnego czasu i sie nudzisz, zajmij sie czyms i przestan wyszukiwac nieistniejace problemy.

Jak nie masz plamień, to nic się nie dzieje. Każda kobieta inaczej przechodzi ciążę. Ja nie mam w ogóle mdłości, piersi bolą jak po zrobieniu testu ciążowego, nie więcej. Zmęczona nie jestem i nie byłam. Jestem w 8 tyg.

Gość Zakochana w Tatrach
A ja zaczynam ósmy tydzień. Piersi nie czuję niemal w ogóle, za to mdli mnie na potęgę i najchętniej bym z łóżka nie wstawała. Dwa dni temu byłam na usg - wszystko super, serduszko bije, wielkość zarodka odpowiada tygodniowi ciąży. Będzie dobrze! Pozdrawiam

Gość 30latka mama
ja bym poszla na usg dla swietego spokoju pisza dobrze kazda kobieta inaczej ciaze znosi,ja mialam dokladnie jak ty od 9 tyg wszystko stanelo a zaczelo sie zle samopoczucie polegajace na tym ze czulam sie jak pijana, powaznie jak po alkoholu, ja nie mialam mozliwosci usg (UK) mimo wielkiego starania sie o nie, w moim przypadku maluszkowi serducho przestalo bic ale mam nadzieje ze u Ciebie bedzie dobrze i lec na usg!