Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Nie opłaca się pracować za grosze

Polecane posty

Lepiej grać w totolotka. I mam czas, żeby czytać książki, internet, pójść na spacer, na zakupy.

Gość moje hasło dnia to
Lepiej, zeby dziadek dał ci grosze. no racja, wygoda ponad wszystko. Prawdziwi mężczyzni pracy się nie boją :)

Gość wycieńczona mama..............
LoOoOsEr jebany fiucie nic się nie opłaca kurwa weź spierdalaj idź kopać rowy obesrańcu z maturą

ja rozumiem że marzenia to wazna rzecz w zyciu ale by żyć tymi marzeniami loooser to trzeba im trochę pomóc w realizacji ty jesteś 'niebieskim ptakiem" "piotrusiem panem" i o ile nie masz rodzeństwa to o tyle bedziesz miał tu dobrze dopóki bedzie żyła twoja matka ... pozniej prawdopodobnie czeka cie albo most albo przytulisko no chyba że za czynsz za mieszkanie będziesz płacił kuponami lotto :D

to sie narobisz :) po 15 latach zasłuzona emerytura a o paznokcie chociaż dbasz? wydłubujesz ten brud z pod nich?

Loos, człowiek uczy się całe życie :)

Ale nikt mi nie zapłaci tyle, żebym mógł Senne marzenia, słodkie marzenia spełnić Cenne marzenia, własny dom, własna ziemia - cennik he, niektórzy mają w pracy luz, tacy już mają rodzinę Ja znam godziny i znam błędy Znów sam chodziłem tu po parku Sam, parę browarków, spacer, walkman, bębny Daleko od Popart-u, kolejny patent pewny Spacer z rapem, znów zaciskam zęby, gram jak potrafię Żałuję dziś, tyle chwil, wszystko przepadło Te same myśli, myślę, ile tu jeszcze zostanę Ty dasz mi siłę, będzie lepiej, czasy mamy ciągle niezłe Wciąż w pogoni za lepszej jakości życiem Co trzyma los w zanadrzu? Los gna nas w przód Chciałbym z tobą tam stać w parku i mieć parę stów (chociaż) Chciałbym, no bo coś od startu to jest żaden plus A w naszym przypadku to jest raczej cud

Nic nie umiem. Dobra idę na zakupy i kupić zdrapki, niedługo wracam." e no cos tam umiesz :) np umiesz kupic zdrapki :) nie jest tak żle :P:P:P pd.widzę że to wieksza kaleka niż cream :) chyba ze loooser vel cream ?

widzę że jeszcze loooser potrafi zżynać poezję :D nie jest na straconej pozycji :) może robić w XERO

Gość cream to
przynajmniej ulotki roznosił.

Gość klinkier
a gdzie jest napisane, że każdy musi pracować jako najemny etatowiec codziennie po 8-10 godzin i spełniać czyjeś polecenia, tracić większość życia, na zajęcia które są bez sensu i których nie lubi ? musicie pracować to pracujcie ale nie róbcie z tego ideologii, on nie musi, może spędzać czas przyjemnie, spokojnie, na loooozie i jego sprawa. Płaci za to soją cenę, bo nie będzie miał żony i dzieci, ale to jego wybór, zazdrościcie czy co ?

Gość looser powinien handlowac
kotami, kurami i jajkami :classic_cool:

a gdzie jest napisane, że każdy musi pracować " nigdzie :) może nie pracować ? spytaj tylko jego matki ile jeszcze sobie żył wypruje na jego Totolotki ? :) tracić większość życia, na zajęcia które są bez sensu i których nie lubi ?" pewnie po co pracowac jak inni ?po sie zadbac o swoje życie skoro mozna łatwiej i prosciej ,nie odcinajac mamusiowej pępowiny po co sie starac? skoro mozna miec podane łatwo i przyjemnie sniadanko z rana przez mamusie zazdrościcie czy co ?" pyatnie raczej powinno brzmieć wpółczujecie czy nie ? ja współczuję takiemu człowiekowi !!!

dokładnie cream przy loooserze to niebo a ziemia cream ulotki roznosił,przynajmniej troche jaj pokazał że jest mężczyzna :P

Gość klinkier
a dlaczego mu współczujesz? jemu źle nie jest. sprobował pracy, stwierdził że to nie dla niego, stać go na to zeby nie pracować to jego sprawa. Ciekawe, czy gdybyś wygrął w totka to pojechałbyś jachtem dookoła swiata, czy zapisał kasę dzieciom, a sam dalej zapieprzał na etacie? To układ jego i jego matki, ze może nie pracować, co komu do tego?

Gość klinkier
Naprawdę nie wiesz, dlaczego współczujesz ?

sprobował pracy, stwierdził że to nie dla niego," buhahahahahahahahahaha:) no coments

Naprawdę nie wiesz, dlaczego współczujesz ?" powtórze musze ci to tłumaczyć czy moge liczyć na twoją inteligencję ?

Gość klinkier
jesli potrafisz to wytłumacz, bo liczyć możesz tylko na siebie ;-)

Gość klinkier
nie śledze historii Loooosera, mozliwe że nigdy nie pracował, bo nie chce, nie potrafi, nie może i to tez jego broszka