Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ariska*

Co sądzicie o takiej pracy? Zdecydowalibyscie sie?

Polecane posty

Gość Ariska*

Praca w domu,polega na dzwonieniu do ludzi i zapraszaniu na spotkania gdzie jest prezentowana jakas welniana posciel i inny tego typu szmelc za duuze pieniadze...praca bez podstawy, 10 zł za umowione spotkanie wiecej szczegolow nie znam,dowiem sie dopiero we wtorek... Nie wiem czy to jest platne za umowione czy za odbyte spotkanie..nie wiem czy jest sens brac ta robote:( Co Wy na to?

Gość fddfdfsdfdfsdfsd
hm skad ja to znam, czesto dziwnia jakies baby do mnie do domu i gadają o tej poscieli ;) rzygac sie juz chce, od razu wszyscy u mnie odkladają sluchawkę jak takie kurwisko dzwoni

Gość purpura_to_moj_płaszcz
A w życiu, to przeciez najgorszy rodzaj telemarketingu. Nadzwonisz się cały dzień, ludie cię znienawidzą, a na spotkanie dobrze jak jedna osoba dziennie się umówi, bo każdy już rzyga tymi zaproszeniami na pokazy kołder.

Ja bym sie nie zgodziła jeśli to ma być od umówionego spotkania bez żadnej podstawy, a to dlatego że sama zawsze mówię "dziękuję, nie jestem zainteresowana" i odkładam słuchawkę nawet nie słuchając co kto chce sprzedać.

Gość nlkjhv
Jeśli to praca za określoną kwotę miesięcznie lub od wykonanych rozmów, to jeszcze; ale wątpię, pewnie dają ci procent od wpłaconych realnie przez "klientów" - a prawie wszyscy rzucają słuchawkę zanim skończysz gadać. Ja tak robię, robią tak moi znajomi i ich znajomi. Ludzie nie chcą już wydawać kasy na szmelc za duuuuuze pieniądze. Sama musisz sobie odpowiedzieć, czy opłaca ci się praca za 20-30 zł miesięcznie?

Gość purpura_to_moj_płaszcz
I jeszcze pytanie, czy dają ci jakiś służbowy telefon. Bo jak ze swojego masz dzwonić to szybko będziesz na minusie:P

Gość Ariska*
Nie, nie ze swojego, rozmowy sa na ich Voipach.. Kurcze, tez mi sie wydaje ze to kicha a nie robota:( Dodam, ze mam male dziecko w domu i nie moge poswiecic calego dania na dzwonienie...a w 4-5 godzin to faktycznie nic nie umowie:O

Gość moze gdzie je schowalas
TRAGICZNA PRACA....!

pieniedzy z tego nie bedziesz miala zadnych. pewni bedziesz musiala uzywac swojego telefonu. z reszta kto chodzi na takie spotkania??

Gość nlkjhv
4-5 godzin??? Kobieto, w 4-5 tygodni nikogo nie umówisz. Przypominam: płacą NA PEWNO od realnie uzyskanych gości, a osoby które się umawiają też rezygnują i nie przychodzą.

Gość Ariska*
czyli co,mam to oalc i szukac czegos innego? pisze o 4-5 godzinach bo na wiecej przy dziekcu na poczatku nie moge sobie pozwolic..przeciez nie bedzie siedzialo przed tv caly dzien:( A jak ja zaczne wozic do rodzicow to chyba nawet na paliwo nie zarobie:(

Gość Ariska*
przepraszam za literowki:)

Gość jeszcze się nasłuchasz jak
od kurew cię wyzwą! i nie wiem czy to do końca tak legalne,skąd taka firma ma moje dane ? nie z telefonu bo tam figuruje inna osoba z rodziny,a dzwoniąc chcą ze mną rozmawiać,a ja sobie nie życzę by być w bazie tej firmy,myślę,że jak jeszcze raz zadzwonią ,spiszę firmę i zaskarżę gdzie trzeba.....

Na takie spotkania przychodzi ok15-20 osób. A odbywają sie zazwyczaj 3-4 spotkania w trakcie dnia. Wiem bo w hotelu gdzie pracuje, wynajmujemy salki na takie spotkania. Zazwyczaj przychodzą starsze osoby skuszone wizją prezentu lub darmowego osiłku. Jesli uda ci sie namówic raz w miesiacu 80 osób to wynagrodzenie chyba nie jest złe. Zalezy tez na jakiej bazie danych pracujesz.

Gość Ariska*
wiem, bo sama mam wqra jak dzwonia do mnie z takimi ofertami... dzieki ludzie za Wasze opinie:)

Gość Ariska*
A moze ktos z Was pracowal przy takim umawianiu spotkan,niezaleznie od tego czy w domu czy w biurze? da sie ludzi poumawiac?? czy nie ma szans?

Gość ja pracowalam przy czyms
innym ale bardzo podobnym, ze tez dzwonilam do ludzi, ze otrzymaja pewna rzecz w super promocji( swoją drogą wiecznie trwajaca promocja:D i umawialam ich na spotkania, za kazde spotkanie ktore doszlo do skutku otrzymywalam 15zl plus 25%od sprzedanego produktu..ile to czlowiek czasu temu poswiecil, ile sie nadzwonil oczywiscie ze swojego telefonu...a duzo ludzi po prostu mnie olewalo, przez telefon sie zgadzali na spotkanie a pozniej i tak nie przychodzili...przez 2miesiace zarobilam 500zl. a ile na telefon poszlo!masakra wiecej do takiej ''pracy'' nie pojde i sama sie zastanow czy warto,pozdr

Gość Ariska*
dzieki:)

Gość Ariska*
aha,jeszcze jedno-czyli mialas placone od odbytego spotkania,nie od umowionego?

Gość ja pracowalam przy czyms
od odbytego oczywscie;)

Gość dostaję białej gorączki
na dzień dobry i odkładam słuchawkę, mam dość idiotycznych prezentacji!!!