Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga.......26

boli mnie brzuch, kręci mi się w głowie, jest mi słabo

Polecane posty

Gość Aga.......26

MAM OKRES :O:O:O drugi dzień - u mnie najgorszy:O Na całe szczęście nie jestem dzisiaj w pracy tylko mam jedne zajęcia po południu. Przez to samopoczucie nie idę na wieczór panieński koleżanki, bo w ogóle najchętniej z kibla bym nie wychodziła:O Masakra dziewczyny, czy Wy też tak cierpicie? Na całe szczęście nie będę miała w przyszłym tygodniu na jej wesele:D i ta myśl mnie pociesza:):)

Gość wspolczuje ja mam
21lat i ani razu nie cierpialam z powodu okresu ale u mnie to chyba rodzinne

Gość Aga.......26
tzn jak to? nigdy Cię nawet brzuch nie bolał? :) To nie jest tak, że się zwijam z bólu (choć i tak bywało) przebadana jestem i niby wszystko ok.....po prostu czuję straszny dyskomfort i latam do wc co chwilę:O no i brzuch boli....ech masakra.

Gość fggffgt
Rozumiemy Cie kolezanko kolezanki.Chcesz pomoc i ona ci bedzie wdzieczna.Ona nie ma internetu ??? Uwazamy ,ze trzeba bylo prenatalne robic...myslec! Pomoglby temu potomkowi rodziny (ojciec jest?bo niektórzy uciekaja,nie wytrzymuja tego) wspanialy specjalista od wlasnie autystycznych dzieci. Wyleczyl wiele i ma wieloletnia praktyke. Pan dr takze nauczał, uczniowie stosuja jego metody.I beda stosowac. Ponoc sa rozne zdania ale pobudzanie daje efekty,wtedy toto zaczyna sie kontaktowac a nie olewac swiat.Pametaj:sa i jego koledzy,uczniowie,takze nie na darmo kasa idzie.To zamknieta spoleczosc,nigdy sie nie dowiesz. Jak dla mnie to okropne.Ale go wypuscili i uznali za niewinnego.Co tu komentowac.ZAWSZE beda ci co kontynuuja.Horror i ju!

Gość jak bedzie mu w niej do twarzy
moze do wieczora jakos zelzeje? przespij sie. polez. wez nospe, ibuprom i do przodu :)