Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patriccia

Strach mnie paralizuje jak sie go pozbyc???

Polecane posty

Gość Patriccia

No wiec mam jedna wielka pasje- jazda konna. Problem w tym ze ostatnio boje sie, boje sie wejsc do stajni boje sie kon mnie ugryzie, kopnie, czasami daja nam konie ktore maja rozne charaktery, jesst jeden ktory ogolnie jest spoko, nie zrzuci ani nie podniesie np zada w galopie ale zalozyc mu siodlo to jest cos okropnego! gryzie np zgrzyta zebami problem w tym ze inni sobie daja rade a ja sie go boje. Zreszta innych tez sie boje ale nie chce zrezygnowac z jazdy bo juz jezdze od 3 lat i od niedawna mam tego stracha czy ktos tak ma, jak sie pozbyc tego leku?

Gość gagut
kon twojego chłopaka ile ma centymetrów ?

Gość gagut
i dlaczego twierdzisz ze gryzie ?

Gość patriccia
prosze o wypowiedzi ludzi ktorzy chodza na jazdy konne

Gość Gallopemn przez swiat
Znam ten bol ,moja droga. Powiedz mi. Jezdzisz w jakich majtkach jezdzisz oonno ,bo mnie opinaja strasznie wszystkie.

No nie wiem, takiego strachu chyba siejuż nie pozbędziesz skoro jeździsz już tak długo i nic. Chyba że kiedyś będziesz miała swojego konia znanego od źrebaczka :) może wtedy... Na razie po prostu powiedz że nie chcesz jeździć na tym koniu bo czujesz sie niepewnie i nie masz przyjemności z jazdy tylko stres. Ja kiedyś chodziłam na konie i zawsze umawiałam się kiedy były wolne te, na których sie fajnie jeździło.