Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem pusta

Jestem z moim facetem tylko dla kasy

Polecane posty

Gość nie jestem pusta

I nie w sensie by zasypywał mnie prezentami i utrzymywał. Ale jak nie miał pracy to był dla mnie jakiś taki nijaki. Nie zależało mi. Odkąd zarabia jest lepiej i nie nudzimy się też tak, bo czasem gdzieś wyskoczymy. Wcześniej nie było go stac nawet na piwo i to nie to w barze, ale zeby w domu wypic. Jakos nasz zwiazek odzyl od kiedy ma te pieniadze. Bo i tez wyglada lepiej, bo kupilismy mu duzo, duzo ubran nowych. Nie mamy kryzysow w zwiazku. Przeciez nie jeste materialistka tej kasy dla siebie nie chca, a mimo wszystko zastanawiam sie czemu ta praca i kasa sprawila ze zaczelo nam sie ukladac.

Gość dziaddek
jestes szmata moze zostan dzifka

Gość moim zdaniem źle3432
moim zdaniem źle to ujełąś- nie jestes z facetem dla kasy tylko dlatego że facet pokazał że jest w miarę zaradny, a nie jakas ciota która wisi u spódnicy dziewczyny lub mamy,

b niestety pieniądze potrafią poróżnić ludzi. Jeśli jest kasa to wiadomo jest łatwiej ,idzie sie dogadać a jak nie ma to są zgrzyty , od zawsze pieniądze rządziły ludźmi.

spoko! to jest dopiero g...o : zajdz,nie bedziesz kupowała witamin,zaniedbasz,niech pochoruje moze nawet zdechnie ale jak tak chcesz to pobaw sie jak ta egoistka co nie powinna zachodzic (miała zakaz) bo miała miec szpiku przeszczep ale sobie toto d**e rozwaliło i zaszło bo myslało,ze moze olewac i lekarze szczeki opuscili kiedy uslyszeli ze pipa zaszła,olała to i zmarła,egoistka,nie pomyslala,ze corka sama bedzie i jak ta kukulska o mame bedzie sie pytac cale zycie ...coz,potwory egoistyczne tez bywaja!

Gość nie jestem pusta
Wiecie po prostu sama przed sobą zadaje sobie to pytanie czy jestem z nim dla kasy? Juz sama nie wiem. W tytule zabraklo zapytania. Ja sama zastanawiam sie co mna kieruje. Ale moze masz racje moze to sprawilo ze w moich oczach stal sie bardziej meski i zaradny.

Gość bbdgbsefsgsf
facet zrobił się zaradny, chyba o to chodzi jakbyś oczekiwala biżuterii za kilka tysiecy i byś to w tym zwiazku miała - to bys mogła powiedzieć, że dla kasy

Gość week of view
okropne leeee kasa kasa kasa

Gość gość
Kasa rządzi światem :( nie wstydzę się przyznać, że i mnie zdarzyło się być z kimś dla wyimaginowanych korzyści...

Gość gość
kupię roznegliżowane zdjęcia kozy. Propozycje prosze kierować na numer: 503822261

Gość gość
No tak faceci są mniej interesowni. Im to wystarczy aby ona miała dziurę. Czyli i koza może być :(

Gość gość
Nie no wiadomo jak ma sie siano to morzna wszystko a jak sie nie ms to nie stac ludzi na zabawe... Ja ze swoim zaczelan byc gdy bylismy jeszcze bardzo mlodzi bez pracy bez perspektyw i bardzo zakochsni chodz na nic nas nie bylo stac... Teraz on ma nie najgorszą prace ja tez ciagle pracowalm i nie powiem na wszystko nas bylo stac teraz js na l4 bo w ciąży hajs z zusu prawie jak pesja on w belgii wiec tez zle nie bedzie ...ale na wiosne zaczelo sie sypac wszystki bo wdalam sie w romans z innym ...zaluje tego romansu bo przez to uswiadomilam sobie ze to co lacy mnie z obecnym partnerem to przywiazanie i niechec do powrotu do rodzicow... Takrze ja jestem ta najgorsza ... Ale mam ciagle nadzieje ze dawne uczucie wroci i wreszcie bede miala upragnione dziecko

Gość gość
Nie dziwię się, że zaczęłaś spotykać się z innym skoro z facetem łączy Cię głównie kasa j przyzwyczajenie. Okropne jest być w takim związku :( czy my kobiety 25-27+ nie mamy już innego wyboru? Chcę wierzyć że zawsze można spróbować odnaleźć szczęście w związku z bezinteresownych pobudek...