Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunet & brunetka

trojkat

Polecane posty

Gość brunet & brunetka

Sluchajcie, Wolne pytanie... po dlugich rozmowach postanowilismy spelnic swoja fantazje na trojkacik. Obydwoje jestesmy przed 30 i atrakcyjni;) Pytanie do osob po przejsciach gdzie najlepiej znalesc nieznajoma chetna do takiego ukladu?:)

Gość klinkier
dużo napalonych na seks chłopaków tutaj pisze, weźcie faceta do trójkąta, żona będzie zadowolona.

Gość ruszc głową a nie tylko główką
jutro zaczyna się rok akademicki trzeba pójść, wejść do najbliższego akademika i sobie wybrać

Gość brunet & brunetka
a powanie?:) z akedemika chyba juz wyroslismy:P

a brunetka nie przyjaciółek??? zawsze cos ;)

Gość klinkier
lepiej żebyście nie znaleźli, z tego są same kłopoty w związku potem, zonie sie wydaje tylko że to bedzie dla niej frajda, będziecie żałować ale już tego nie odwrócicie, lepiej poszukajcie wejscia do klubu swingersów i tak zrobcie próbę czy to was w realu jara, czy tylko w fantazji.

Gość brunet & brunetka
z przyjaciolkami to tylko problem moze by:(

to pozostaje wam sposob jaki podrzucił klinkier

Gość brunet & brunetka
A czy sa tu jakies kobiety z doswiadczeniemia w 2k 1m bo jestem ciekawa wnioskow przemyslen ect... bede wdziaczna za pomioc

Gość szerloczka
moje doświadczenie jest takie: raz namawiała mnie napalona kumpela, normalnie nimfomanka, ale wiem ,ze jej mąz sie na mnie ostro jarał, kupowali mi bielizną, zapraszali na smaczne kolacyjki z winkiem do domu, nie byli jakoś nachalni, po prostu mieli na to ochotę, jak sie nie zainteresowałam, bo wolałam nadal mieć przyjaciół niż byłych kochanków, to nie było problemu, nadal sie kumplowaliśmy, a raz namawiał mnie kochanek, to nawet szukaliśmy też takiej panny dla nas, kilka dziewczyn odpowiedziało na ofertę, ale jakoś żadna nie dotarła na spotkanie, mi nie zależało, bo taki trójkąt 2 babki jeden facet, to jest fun dla niego, babki są w takim seksie niedopchnięte. jak twój mąż cie namawia to najpewniej ma ochotę bzyknąć inną kobietę ale chce to zrobić na legalu, ponizające to trochę

Gość ftgyhujik
to też moja fantazja, ale nie chcę jej do końca spełniać, bo nie chcę patrzec jak moj partner posuwa inna, ewentualnie jakas pani skapa ubrana mogla bys nagrywać

Gość ftgyhujik
brunetka - a po spelniniu tej fantazji 2m+1k?

Gość GHJ$%&/
malo ogloszen w necie i gazetach? widac jestes "koneserem" sexu wiec gdzie problem? Dlatego PROWO

@szerloczka Napisalas ze ponizajace ze facet chce bzyknac inna kobiete ale legalnie? Co jest ponizajace ze ON mowi jej o tym, jest szczery i razem o tym rozmawiają?

Gość szerloczka
poniżające dla kobiety jest to, ze ona mu nie wystarcza, chyba łatwo to zrozumieć nawet mężczyźnie, jeśli chwilę pomysli, czy ma ochotę na trójkąt 2M+K ponieważ jego zona ma ochotę żeby ją ktoś inny przeleciał ?

wiec sprubojcie 2+2 mieszajcie sie, wymyślajcie i nikt nie bedzie pokrzywdzony .

Gość szerloczka
to wydaje sie logiczne że 2 na 2, ale jakoś nie przechodzi. Prawie każdy mąz to taki Kali- jak ja ruchnę jakaś babę to jest dobrze, ale jak by ktoś miał ruchnąć moją zonę to niedobrze, oj niedobrze! dlatego nie interesuje mnie dogadzanie facetowi, że jego obsłużą dwie laski i to niby ma byc taki fun dla kobiety. Natomiast sam nie zgodzi sie na odwrotny układ, kurna, moralność Kalego.

Gość brunet & brunetka
Chyba podchodzisz do tego zbyt osobiscie. ja mysle o tym jak o jakiejsc fajnej odmianie zrobionej razem, wewnatrz zwiazku ;)

Gość szerloczka
fajna odmiana- tylko dlaczego nie w obie strony? raz dodatkowa dziewczynka a raz dodatkowy chłopaczek. nie podchodzę osobiście, tylko tak oceniam te pomysły na trójkąt jakie wychodzą od znudzonych jedną dziurą mężów.

@szerloczka Czy będąc w związku i jakimś facetem NIGY nie spodobał Ci się ŻADEN inny facet? Nie mówię, że zdradzałaś, tylko pytam czy NIGDY będą w związku nie spojrzałaś na ładnego faceta?

Gość szerloczka
nie lubię facetów ? z czego wnosisz ? że nie podobają mi sie egoistyczne pomysły, żeby zadowolić sie kosztem psychiki żony ? mnie trójkąt proponowała też koleżanka i wiem ,że to był jej pomysł, ale tylko dlatego, ze zaobserwowała że ja podobam się jej mężowi. więc geneza jest zawsze ta sama- to męska zachcianka, której najczęsciej zona nie chce, ale sie zgadza z powodow typu: bo odejdzie, bo i tak pójdzie na bok, bo niech on ma fajnie. i to jest nie fair. a facet najczęściej nie dopuszcza mysli, ze żony to nie cieszy, bo sądzi że jak jemu jest fajnie no to... nie wszyscy faceci chcą trójkątów i tych lubię ;-)

Gość jaaaassssssss
jak facet prosi o trojkat tzn ze mu zona nie wystarcza i chce przeleciec na legalu a jak zona prosi to to samo tylko ze w druga strone dlatego trojkat jest dobry ale dla osob ktore nie maja zobowiazan, sorry dla mnie 3 w zwiazku to juz tlok i najczesciej zle sie konczy dla tego zwiazku

Zawracanie dupy. Jesli macie na to chec na miloin procent i kochacie sie na zaboj, to to zrobcie. Samotnej panny chetnej na dolaczenie do parki raczej nie znajdziecie. Pomysl sama, zglosilabys sie do jakichs ludzi, zeby sie z nimi pobzykac? Zostaje dziwka, albo inna para. No chyba ze masz kolezanke bi, ktora bardzo chce do was dolaczyc :). Probujcie na portalach, albo faktycznie w swingers klubie. Nie sadze aby trojkat mkk byl upokarzajacy dla kobiety. Moja chciala sama, sex byl zajebisty, daly sobie mnostwo frajdy i mi tez. W mmk bylo podobnie i oboje mielismy z tego wielgachna radosc. Trzeci/a do lozka to troche taki mega wypasiony sexi gadzet ;). Przeciez to nie nowy czlonek (sic) rodziny, tylko chwilowy "spełniator" fantazji. Nie wychodzicie za niego czy za nią. Jestescie parą, podjęliście decyzję i tyle. Ufacie sobie na maxa, bo jesli masz byc zazdrosna, ze wsadza swojego qtasa w laske a tobie kaze lizac jej sutki, to odpusccie to sobie i zapomnijcie. Nie ma miejsca na zazdrosc. Albo zabawa, albo wyp...dalac.

Gość szerloczka
deemahn,, a opowiedz o tym secie mmk, daliście sobie z tym gościem dużo radości ? ;-)

Gość szerloczka
co innego mieć fantazję, każdy ma, a co innego wpychać na siłe zone w taką sytuację, bo się mysli tylko o swojej przyjemności.

Gość jaaaassssssss
do panow co uwazaja, ze to super frajda, a jakby zona chciala 2 faceta to tez byscie tak entuzjastycznie reagowali ? wg mnie jesli nikt nie ma zakusow bi to nie wypali taki trojkat, juz lepiej wtedy czworokat przynajmniej kazdy w tym czasie jest zajety innym partnerem i nikt nie czuje sie poszkodowany ze robi cos wbrew sobie, dla mnie to obrzydliwe jakbym miala macac jakas laske, albo ona mnie :O a z kolei patrzec jak ona robi dobrze mojemu facetowi a ja co w tym czasie ??