Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_chce_tych_studiow

pomocy co teraz moge zrobić

Polecane posty

Gość nie_chce_tych_studiow

Mam problem. Dostałam sie na studia ale chce z nich zreszygnować.. to nie dla mnie kierunek, ja tego wszystkiego nie widze, poszlam bo rodzice mnie naklonili :/ Da sie jeszcze zapisac na inne albo na zaoczne ?? Myśle też o tym, wtedy poszlabym juz do jakiejs pracy... nie wiem pomozcie bo mam mętlik w głowie, nie chce zmarnować roku...

Gość sdasdas
idź do dziekanatu i postaraj się przenieść na inny kierunek a rok nie będzie zmarnowany

Gość powiem i ja .....
z zaocznymi studiami myślę że nie powinno być problemu jeśli chodzi o dzienne to najpierw zastanów się jakie studia by Cię interesowały i wybierz się do dziekanatu danego wydziału i zapytaj jaka jest szansa na przeniesienie ale musisz działać szybko póki jeszcze są początki roku akademickiego

Gość fdggd
rychło wczas się zreflektowalas...

Gość pistacjowa_009v
Z dziennymi może być problem, chyba że to jakaś mała uczelnia i zostały miejsca. Z zaocznymi będzie prościej i wg mnie to lepsze rozwiązanie, ja sama żaluje że na takie nie poszłam i będę się przenosić za rok albo dwa. Moja koleżanka studiuje to samo co ja, tylko wlasnie zaocznie i pracuje w Eniro. Ona na siebie zarabia, jak będziemy kończyć studia będzie mieć pare lat doświadczenia a ja co ? zostane z papierkiem w ręcę, w każdej prawie pracy o doświadczenie absolwentów pytają...

Gość ananaona
jak masz byc nie zadowolona z kierunku to lepiej sie faktycznie przenos bo szkoda zycia zeby sie meczyc jesli ci sie to nie podoba !

tego tutaj sie nie dowiesz zadzwon do szkoly mysle ze darade sie jeszcze przeniesc