Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takaCZARNA

pomózcie

Polecane posty

dwa dni temu załozyłam temat, ze facet oferuje prace za granica i trzeba wysłac smsa za 6zł oraz wpłate 10zł jedna z forumowiczek po tym nr z smsa znalazła mi ze ten facet pod tym samym smsem udziela pozyczek , wiec sie wkurzyłam i napisałam mu w mailu ze jest oszustem.a on mi teraz odpisał ze spotkamy sie na drodze sadowej, ze nazwałam go oszustem, ze udziela pozyczek, ze jego pracownik musiał pomylic maile ,wiec kto ma racje?? co ja zle zrobiłam??

Gość week of view
nie boj sie nic nie zrobilas on przeciez nie bedzie robil afery z powodu gluppiego maila.

dokładnie napisła mi tak po pierwsze jestem prywatnym inwestorem co udzielam pozyczek widocznie otrzymala pani wiadomosc gdzie pracownik pomylil meile po drugie za obraze i pomowienie to ja zglosze do sadu wniosek o odszkodowanie dla mnie z powazaniem spotkamy sie na drodze sadowej

Gość kulfon z agh
hm teoretycznie moze ci wytoczyc sprawe o zniesławienie ale paraktycznie bez jaj -nikt o tym nie wie, nie naraziłas jego imienia na uszczerbek itp wiec nawet jesli to sad pewnie to oddali 🖐️

ale jak on to zrobi nie zna moich danych ja napisałam tylko"nie skorzystam z pana oferty pracy za granica bo jest pan oszustem " i tyle,

Gość kulfon z agh
mail wysłałaś? jest dowód Zgłosi na policje o ustalenie providera neta, twoje IP zna twoj dostawca i zaraz poda policji adres i już :)

kulfon z agh mail wysłałaś? jest dowód Zgłosi na policje o ustalenie providera neta, twoje IP zna twoj dostawca i zaraz poda policji adres i już tia... juz bo ... policja sie takim czyms zajmuje... pozatym jest ochrona danych osobowych i zadna policja mu nie da danych osoby za glupiego maila...

Gość kulfon z agh
żona - jak zgłosi zawiadomienie to już sa przesłanki wiec mnie nie pouczaj jak nie wiesz 🖐️ poczytaj KK i kC

Gość kulfon z agh
nie ma się co wykłocać tu same "ynteligentki" siedzą -tylko szkoda, ze na utrzymaniu gachów albo na zasiłku 🖐️

była strona z ogłoszeniem i jedyny kontakt był marcin kliknełam i wysłało i tyle, zadnego całego maila

takaCZARNA była strona z ogłoszeniem i jedyny kontakt był marcin kliknełam i wysłało i tyle, zadnego całego maila boze co ty za glupoty piszesz? gdzie sobie klinelas i wyslalo ? gdzie ci odpisal i z jakiego maila?

Dodane przez marcin 12:51, 28 Wrz 2011 tyle było a kliknełam na marcin i bezposrednio do niego poszło a odpisał juz z normalnego maila