Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudy w pracy

Was też wkurzają ci wszyscy hipsterzy?

Polecane posty

Gość nudy w pracy

Gówniarze z bogatych rodzin, co to ubierają się w szmaty i brzdąkają na gitarkach na starym mieście udając, że są biedni, ale niezależni, kreatywni i otwarci na świat blablabla. Mi się rzygać chce. Wiem, że to młodzież, że siano w głowie itp. ale strasznie mnie to wkurza. Takie lansowanie się na niewiadomokogo.

Gość jedno puytanko
A skąd wiesz że oni są z bogatych rodzin? To że są gustownie ubrani nie znaczy że mają kupe kasy. Poza tym niech grają. Lepsze to niż mają ćpać po dworcach.

Gość kjj
mnie nie wkurzają kazdy szuka jakiejs swojej drogi i sposobu na zycie jak jest mlody, jak nikomu krzywdy nie robią, to mnie nie wkurzają

Może się nie wyraziłem jasno. Chodzi mi o tych, co tak się nagle zrobili hipsterowi, bo moda i w ogóle lans. Wcześniej było emo (nie wiem, co gorsze), a jeszcze wcześniej hiphopowcy. A jak chcą sobie brzdąkać, to niech idą do konserwatorium. Wkurwia mnie to. Aha, i nie gustownie ubrani, tylko właśnie w szmatach chodzą. Stać ich na ciuchy tylko się ubierają jak menele, bo udają biedaków. Dla mnie to żałosne. Znam takie przypadki.