Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Piękna jesień, a ja sam. Pełno par na ulicach

Polecane posty

Ciezko w zaawansowanym wieku podejść do dziewczyny i zagadać. Zawsze ma się wrażenie, że usłyszy się "spierdalaj frajerze" w różnych formach, w zależnosci od kultury danej dziewczyny. 🖐️

Gość płyną, płyną...
to połowa kafeterii, to cipki w różnym wieku? Nie szufladkujta!

Gość płyną, płyną...
znam osobiście faceta przed 30 i przystojny! Tak już intensywnie szuka, że nazwałabym to desperacją..

Normalny facet w naszym wieku jest już rutyniarzem, który sadzi dziewczynom sprawdzone teksty w celach podrywu. 🖐️ Jak wszyscy są takimi kozakami to niech przypomną sobie swój pierwszy podryw, czy wtedy też byli tacy pewni siebie. 🖐️ My jesteśmy własnie w sytuacji takiego nastolatka tyle że dodatkowo: 1. dziewczyny są już doświadczone i wyczują naszą ofermowatość w tej sferze 2. Musimy to robic ze swiadomoscią gigantycznego opoznienia wzgledem rówiesników. 🖐️

Tak sobie teraz myślę, że 99% moich facetów poderwałam sama, bo z nich to takie ciepłe kluchy były jak się później okazało :/ wypada zaśpiewać .. gdzie Ci Mężczyźni prawdziwi tacy ..

Gość e tam trza przezyc zycie
w pojedynke ciezko bedzie ale pociag seksualny w koncu minie nie?

Gość nabijem
Jak przez całe życie byłeś pierdołą to się nie dziw tera i nie miej pretensji ale jeżeli jesteś w miarę inteligentnym obserwatorem to nie dasz tego po sobie poznać... w sprawach łóżkowych, poczytaj, pooglądaj, poczytaj,pooglądaj itd. i nie pchaj się wybrance do łóżka, niech ona do tego dąży...będziesz wyjątkowy bo inni niż wszyscy którym tylko na tym zależy...masz szanse że pierwszym razem to ona przejmie inicjatywe i jakoś pójdzie i licz się z tym że któraś dziewczyna ci powie spierdalaj...szanse są jak 1 do 100 ale są. Osobiście się nigdy nie spotkałem i nie słyszałem żeby komukolwiek ktoś tak powiedział. Ale zdarzyć się może, no ale ty kurwa chyba masz jaja bo jesteś facetem? Idąc do klubu też możesz dostać wpierdol (choć osobiście się nie spotkałem) tylko co z tego? To powód żeby siedzieć przed kompem i się użalać? Bierz się do działania i chuj

Gość sobie czytam
Jeżeli jesteś prawiczkiem i masz więcej niż 25 lat to idź do burdelu ze dwa razy. Tylko jakiegoś porządnego żebyś się syfa nie nabawił, więc kasy nie szczędź. Może to brutalne ale prawdziwe Poza tym już lepiej iść do burdelu się przemęczyć, przełamać niż nie iść skończyć życie jako 60 letni sfrustrowany prawiczek. I nie odkładaj tego na jutro bo odkładasz to od 15 roku życia

Gość fdhjdsf
"Wiara, to co Ty zrobisz jak będziesz się musiał o godzinę zapytać?" weżcie już nie robcie z niego takiego kaleki. kurwa ludzie!