Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Piękna jesień, a ja sam. Pełno par na ulicach

Polecane posty

Gość nabijem
a tam pierdolisz, jak się chce to można załóź się że jak przez dwa tygodnie będziesz zaczepiał i prosił o numer każdą potencjalną ofiarę mówiąc że się chyba zakochałeś do, srednio trzy dziennie (supermarkety, koncerty, przystanki, warzywniaki, itd:P), na pewniaka z uśmiechem na ustach to do końca miesiąca bedziesz miał przynajmnie 2 do wyboru:P Sprawdzone wielokrotnie przez kumpli impotetów życiowych. Dobra jakaś seta na odwagę ale trzeba uważać żeby nie wyczuły woni alkoholu, bo niektóre zamiast nosa maja alkomat:P Do dzieła

A ja jestem kobietą i od kilku dni mam takie same myśli, na szczescie ja mam psa z którym moge pospacerować :) Jestem sama juz 17 miesiecy i wkurzam sie, ze kolejna samotna jesien przede mną. Podobno jestem ladna ogarnieta dziewczyna, a trafiam na samych popierdoleńców.mam cudowna przyjaciolke uporzadkowane zycie...ale wlasnie brakuje uczucia w moim zyciu, cos co nadaoloby temu zyciu smak...są chwile, kiedy ciesze sie,ze ejstem sama ale najgorsze jest to,ze ja juz trace nadzieje,ze kogos ensownego poznam...mam 24 lata.

Szkoda że Ci zdroworozsądkowi sa już off the market i jedyne co mogązrobić, to napisać coś mądrego(?) na forum kiedy ich kobiety są daleko :P Zdroworozsądkowe singielki muszą szukać nadal, życie ;))

Gość luzer jeszcze 3 lata
i spadnie ci libido , zaprzestaniesz interesowac sie laskami stana sie dla ciebie obojetne wiem co pisze :classic_cool:

Gość sobie czytam
Skrzynke piwa stawiam że tydzień wystarczy dla średnio wyglądającego. Widziałem takie podjazdy wiele razy. Najlepiej atakować chmarą na chmarę. Czyli 3 koleżków na trzy panny siedzące np gdzie w galeriach itp. Trzeba sobie dobierać brzydszych kumpli:P szanse rosną

Ja to juz nawet nie szukam bo jak szukalam to trafialam jeszcze gorzej, myslalamz,e jak przestane sie tak rozgladac za mezczyznami to sie cos trafi- guzik z petelka bo nie trafil sie nikt. Teraz juz nie chodze i nie szukam ale z glowa zadarta do góry tez nie chodze :)

Gość najpierw to sobie trzeba
miec tych kumpli :classic_cool: kolejna zlota rada jakiegos gimnazjalisty :classic_cool:

pewnie wiekszosc jego kolegow ma juz poukladane zycie i raczej sa niechetni na podrywy...a poza tym sposob na podryw w galerii jest odpowiedni dla gimnazjalistów i niesie za soba ryzyko poznania galerianki :)

Gość nabijem
Bez pudła, tylko trzeba to robic na pewniaka i w formie żartu żeby nie wystraszyć! Mam kumpla który poderwał chyba juz ze 3 laski na przystanku z tekstem że chyba się zakochał i nie mógł nie podejść nie zapytac o numer. A najlepsze łowy są w weekendy ale nie na dyskotekach tylko w pubach, szczególnie w ogródkach. trzeba być slepym głupim i nie mieć jaj zeby nie widzieć jednopłciowych grupek po 3 4 osoby które tylko się rozglądają...a impotentom i trollą nic nie pomoże, nawet jakby mu kumple za ręke do domu laskę doprowadzil to i tak by nie wiedział co i jak

@ nabijem - a czy to działa w drugą stronę? rzadko widać grupki mężczyzn, większość jeśli już wychodzi to ma na narmieniu uwieszoną niewiastę która nie odstępuje go na krok :/

Gość nabijem
No sorry jak ty nawet kumpli nie masz to nic ci nie pomoże. To idź z mamą niech ona ci poderwie dziewczyne. żal w ogóle to czytać, ale to się nazywa selekcja naturalna, natura to wymysliła żeby taka pierdoła nie mogła powielać swoich genów dziewczyne to się ma nie zawsze ale kumpli to chyba raczej choć ze dwóch to ma każdy normaly facet

a po co mi tacy kumple ktorzy nawijaja w kolko o laskach jak ty? :classic_cool: moje zaintereowania sa bardziej ambitniejsze niz posiadanie laski :classic_cool:

Gość nabijem
Tryx weź mnie nie osłabiaj, gdzie ty żyjesz? Kobiet i mężczyzn jest mniej więcej po równo, więc samotnych też, zarówno po jednej i po drugiej stronie. W każdym średnim mieście jest takie miejsce gdzie obok siebie są ze trzy cztery puby, pizzerie itp. Zrób cos dla mnie, wyjdź dziś wieczorem i się przejdź w takie miejsce. Więcej jest grupek po 2/3/4 dziewczyny i 3/4 chłopów niż par. Co nieoznacza oczywiście że jak ktos jest sam to już nie ma baby albo chłopa, no ale tego na czole nikt nie nosi wypisanego. Widziałem takie podjazdy wiele razy, a już podjazd dziewczyny do faceta to potrójnie większe szanse bo w naszej kulturze to facet podrywa babka i zwiazku z tym ci nieśmiali a wcale nienajgorsi to prawie desperaci, wiec nawet pozornie nie najpiekniejsza laska ma szanse i nie pierdolic że nie

Gość nabijem
walenie konia przed kompem np. nie? To nie ty nie chcesz kumpi, to oni nie chcą ciebie, taka jest prawda

bredzisz dzieciaku to ja sie odcialem od kumpli bo mieli takie siano w glowie jak ty

Wszystko fajnie, pięknie tylko dziś mam nocke w pracy ;) może next weeknd ;)

tak, w pubach wiecej samotnych osob albo samych ( bo pewnie ruga polowka czeka w domu) a co robia sparowani ? dlaczego ich tak niewielu na piwie ? gżdżą się w domu pod kocem :D

Gość szczerzy_szczerbaty
"Po co mam podrywać na portalach jak nie mam kasy?" masz 27 lat, jesteś sam i nie masz kasy? przepijasz to co zarobisz?

Gość luzer przepracowal
cale 2 tyg w swoim 27 letnim zyciu :D:D nie wymagaj za wiele od chlopaka :P

Gość nabijem
Tak tak, i ci twoi kumple prowadzają się z fajnymi laskami, oddają się prokreacji, pracują, chodzą na piwo, na kręgle, balety,polowania, a ty tyjesz wpierdalając chipsy przed komputerem i myśląc że jestes taki fajny. A jak ci się smutno zrobi i chcesz się poużalac to wchodzisz na temat piękna jesień a ja sam. Pełno par na ulicach, a ja biedaczek siedze w swojej trolownii i żadna mnie nie chcę. Twoi kumple byli do dupy? To dobrze zrobiłeś że ich pogoniłeś, tylko czego na ich miejsce nie znalazłeś innych? No chyba że uważasz że wszyscy mają siano w głowie tylko ty nie masz? Może na nocce w pracy kogoś wyłapiesz? albo w drodze do?

Gość płyną, płyną...
ale Wy potraficie pocieszyć...:O Facetowi smutno, a tu taaakie teksty.

Gość szczerzy_szczerbaty
2 tygodnie? to z czego on się utrzymuje? i co za niego do cholery facet? nie dziwię się, że nie może kobiety znaleźć... no chyba, że ma żółte papiery albo jest ułomny

Gość nabijem
niech sobie założy temat, jestem straszną cipką i nie potrzebuje krytyki tylko pocieszenia i tam będą go pocieszać

Gość nabijem
szczerzy_szczerbaty trafił w sedno. Brawo

ja to wam powiem tak, naskskujecie na biednego loosera a sami jestescie tacy madrzy bo macie swoje cudowne panny. ja tez tak cudownie i madrze doradzalam bedac w 4 letnim zwiazku, zycie bywa brutalne..."tym madrym" zycze, zeby ich panny pogonily i ciekawa jestem czy beda podrywac laski w galeriach handlowych :]