Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaMalaJedna

Bardzo prosze o pomoc.!

Polecane posty

Gość TakaMalaJedna

Otóż w lipcu tego roku poznałam chlopaka na portalu randkowym, okaząło sie ze mamy wiele wspolnego, a i nawet nasze rodziny mieszkaja niedaleko siebie! :) wszystko było cudowne. zaprosił mnie na wesele swojej siostry na którym drużbowalismy... spędziłam prze uroczy weekend poznaam jego rodzine ktora bardzo przypadła mi do gustu.... Poznał moja rodzine i wszystko było jak bajka.... Od zawsze zaleząło mu na tym zebym oznała jego znajomych ... on mieszka w akademiku... i tu zaczynaja sie schodki... akademik wieczne imprezy sex itd. o tym wiedziałam wiem ze tak jest i myslenie o tym porpostu dprowadza mnie do szału, 2 lata temu bylam w zwazku i bardzo mnie zraniono, obawiam sie tego i w tym terazniejszym przypadku dlatego ostatnio troche wypilam i powiedzialam mu o moich przypuszczebiach na przyszlosc, ze te zwiazek nie wyapli, zrobilo si enie milo przez kolejne dwa dni, az wczoraj postanowilismy ogadac i on do mnie powiedział tak: " jestes zazdrosna bo nie mozesz przebolec tego ze ja zyje w akademiku i mam inne srodowisko, ja mam duzo przyjaciolek z ktorymi lubie wypic wino, puscicfilm. przytulic je, poglaskac po wlosach... JESTES DLA MNIE WAZNE ALE NIE JESTES DLA MNIE WSZYSTKI" ..... Pytałam kazdego mojego przyjaciela o to: rada byla taka sama: skoncz z tym bo to nie jest zwiazek da Ciebie. Ja raczej szukam kogos dla kogo bylabym całym Światem :) taka ego księżniczka .... w pozytywie... prosze o odpowiedzi.

Gość the way is shut
twój wybór twoja decyzja jak zrobisz tak beddzie dobrze suma sumarów :P

Gość the way is shut
"Ja raczej szukam kogos dla kogo bylabym całym Światem taka ego księżniczka to moze gumowa lalka? albo pies?" sam ze soba rozmawiasz?

Gość TakaMalaJedna
JA JEBEEEE ludzie :) piszcie na temat tego co napisalam a nie do siebie jak na gygy ;/

Gość TakaMalaJedna
rozszerz swoje pole widzenia i nie odpisuj tylko na ost linijke

Gość nananaaa
skoncz z nim poki nie jest to jeszcze cos powaznego , pomysl czy chcialabys lezec w domu i myslec o tym ze teraz przytula inna dziewczyne ? ja bym czegos takiego nie zniosla, to normalne przeciez ze chcesz byc dla niego wszystkim , ja to codziennie slysze od swojego mezczyznyi to cudowne uczucie. nie pchaj sie w taki zwiazek

Gość TakaMalaJedna
dziekuje slicznie za odpowiedź

Gość jeblas
PROWO -koooooorwa ,lat jestes15?????????? szola podstawowa

Gość nananaaa
a prosze bardzo ;D

Gość hentietta 3
posłuchaj - jeśli chce mieć nadal swoje przyjaciółki po to, żeby puścić film i głaskać je po włosach... po jakich włosach? łonowych? z powyższego możesz słusznie wywnioskować jaka jest moja rada.

Gość hentietta 3
naprawdę szkoda czasu na takiego kolesia. chyba nie chcesz trafić z deszczu pod rynnę? www.motywujsie.pl

Gość zawsze szczery do budy
te dziecinne riposty wywołuja wymioty