Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna sobieeee

proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość taka jedna sobieeee

Spotykam się z pewnym chłopakiem juz od dłuższego czasu, jednak ostatnio mnie zaniedbuje, ma mało czasu, nie dzwoni, nie pisze juz tak jak kiedyś, wymiguje sie praca no ale kiedyś też pracował... Troszkę się zaangażowałam, nie jestesmy razem ale było blisko a teraz wydaje mi się ze jest bardzo daleko... zamiast się zbliżać to my się oddalamy, chciał czasu ok, relacji koleżeńskich to takie ma ale myślałam ze będzie się starał :( Nie naciskam na nic, nie mecze go, starałam się pisać ja zagadywać ale nie mam już sił i nie wiem czy warto... Wczoraj zapytałam się go czy twoje relacje do mnie się zmieniły powiedział ze nie tak jak myśle, wie ze mi poświeca mało czasu ale ze naprawdę nie ma... i że on taki jest, i czuł że go się o to zapytam Ja chyba odpuszczam, mnie to meczy, ja bym chciała wiecej, usłyszeć jakieś miłe słowo ale nic takiego nie ma, zobaczyć dotknąć go a tu nic takiego nie ma :( Znajomi wymyslili jutro wyjdzie na pizze chciałam iśc bo wiedziałam ze bede wczoraj jednak coś mówił ze chyba nie będzie go... ja już sie nie bede narzucać, jak chce niech sie stara ale w ostatnim czsie to ja kombinuje jakby sie tu spotkać, wyjść pogadac czy nawet zagadac. co o tym myslicie? pomóżcie mi, ma to jakiś sens... jak mam się do niego zachowywać... co mam zrobić, pogadać z nim szczerze tak albo tak czy olać i czekać na jego rekacje czy się tym zainteresuje czy nie

Gość the way is shut
rób se co chcesz..zlewam to

Gość taka jedna sobieeee
ty może i tak, ale ja nie jak nie czytasz i nie chcesz pomóc to po co piszesz i zaśmiecasz temat

Gość LilThing
To przestan sie az tak nim interesowac i za nim latac .. niech on teraz pobiega sobie za toba , moze zrozumie ii to on wkoncu bedzie chcial sie spotkac a jak nie no to nie warto zawracac sobie glowy

Gość porozmawiaj
porozmawiaj z nim i powiec mu o swoich wątpliwościach o tym co ci przeszkadza co cie martwi i niech zdeklaruje czego on chce od ciebie, bo łatwo jest się czyimiś uczuciami bawic, zwodzic

Gość rimmellllll
nie pisz nic do niego, nie zagaduj, nie spotykaj się jak sam zaoferuje, nie proś sie nikogo o nic

Zajmij się sobą bo może się bardzo starałas i on się zrobił "wygodny"?Jakby mu zależało to teraz on się postara a jak nie to niech spada.Zajmij się soba i swoim życiem.Wkurzają mnie laski,które tylko czekaja na telefon od faceta.Nie masz swoich spraw tylko być uwiązana do telefonu?:O.Wyjdź gdzieś,zabaw się.

Gość LilThing
wlasnie to podchodzi pod narzucanie sie troszke

Gość taka jedna sobieeee
właśnie jeśli o to chodzi, to ja się nie narzucam, naprawdę staram się nie być nachalna, zasypywać go esa itd nic z tych rzeczy rano napisze mi esa wiec odpisze, kilka razy w południe mi sie zdazyło mu wysłac esa ale teraz nic cisza jest, na wieczór na gg nieraz on zagada nieraz ja i tyle ale w porównaniu z tym co było 2 tygodnie temu to nasze stosunki są zimne... ja raczej robie tak jak on tylko

Gość taka jedna sobieeee
3 tygodnie temu potrafiliśmy wysłac w ciagu dnia 50 esów, na gg 3, 4 godziny a teraz 1 esa góra 2 i poł godziny na gg wiec co jest nie hallo

Gość LilThing
moze mu sie znudzilas

Gość owoc jedyny
moze on nie wie jak ci powiedzieć ze nie chce, i dlatego tak postępuje i tak robie

Gość taka jedna sobieeee
up