Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierze w was kafe

Kobiety, od których PACHNIE na ulicach...

Polecane posty

Gość wierze w was kafe

Czasem mijam kobiety, gdzies na ulicy, w wodzie, w biurze, od ktorych pachnie... nie wyzywajaco, nie kurewsko, po prostu czuc jakes perfumy.dezodorant. Bardzo mi sie podoba to, ta swiezosc, zwraca uwage. Jak wy to robicie? Czy to sa jakies mocne oryginalne perfumy? Ja uzywam zwyklego deodorantu, czasem perfumy - mam tylko jedne - ale mam wrazenie ze nigdy ode mnie tak nie pachnie by ktos inny to poczul..a i ja przestaje po minucie.... Jestem kobieta ;)

Gość mrmy5ym5
widocznie one uzywaja perfum za 300-400 zlotych a nie za 20 ;)

Gość własnego zapachu sę nie czuje
a jeśli się czuje - to znaczy, że przesadzam z perfumami i nikt przy mnie nie wytrzyma :-)

Też zwracam uwagę na takie osoby i czasem się muszę w język ugryźć, żeby nie zapytać co to za zapach.

Gość fdfsdfeer3r313re132re23r3qe3
wierze w was kafe Czasem mijam kobiety, gdzies na ulicy, w wodzie, w biurze, od ktorych pachnie... nie wyzywajaco, nie k**ewsko, po prostu czuc jakes perfumy.dezodorant. Bardzo mi sie podoba to, ta swiezosc, zwraca uwage. Jak wy to robicie? Czy to sa jakies mocne oryginalne perfumy? Ja uzywam zwyklego deodorantu, czasem perfumy - mam tylko jedne - ale mam wrazenie ze nigdy ode mnie tak nie pachnie by ktos inny to poczul..a i ja przestaje po minucie.... Jestem kobieta NIkt na sobie nie czuje perfum. Po 30 sekundach węch się przyzwyczaja. Tylko czasem wyczujesz zapach jak mocniej zaqwieje ci z ubrania. Inni natomiast czują twój zapach. Pozatym kobiety przed wyjściem z pracy lubią się co jakiś czas psiknąć. Najczęściej po zrobieniu kupy i przed wyjściem z roboty :P

Gość ajatto
cooooooo "po zrobieniu kupy" ? jesteś kobietą?

Gość lu ne
fakt, dobre perfumy czuć przez cały dzień, pachną "bogato". trzeba wydać 200-400zł ale warto

Gość wierze w was kafe
czyli to musza byc drogie perfumy? nie wierze, ze piskaja mega duzo.... ja mowie o przypadkach gdy to mily zapach, a nie jakas dziwka...

Gość wierze w was kafe
ja mam jakies oryginalne od brata o nazwie tommy hilfiger czy jakos tak, zapach mi sie sredniio podoba, mysle, ze duzo kosztowaly ale nie wiem...

Gość wierze w was kafe
jakie np to musza byc perfumy? nazwy podajcie.... strasznie mi sie to podoba wlasnie- to pachnie 'bogato' ;)

Gość myślą, że to nie muszą być
perfumy - ja się "psikam" taką mgiełką do ciała - i dużo osób mówi, że ładnie pachnę, chociaż ja po minucie i tak tego nie czuję. I jest to dużo delikatniejszy zapach - perfum używam raczej nie na co dzień.

Gość pachnaca...
lepiej nie pachniec niz pachniec byle czym. Taka moja zasada :)

Gość wierze w was kafe
ale ja chce pachniec :(

Gość nklnmlknlk
alejednak jest roznica miedzy perfumami bazarowymi czy z rossmana a oryginalnymi z sephory. ja zawsze rozpoznaje czy zapach jest markowy czy bazarowy..zawsze.

Gość SMARTONE
na dobra perfumy trzeba wydac Nie ma bata...

Gość Pan Jowialski
he he he, one wylewają na siebie pół flakonika perfum aby zagłuszyc zapach kupy, sików, okresu, cipki i miesiączki To wymyslili Francuzi w czasach, gdy ludzie załatwiali potrzeby fizjologiczne na schodach i korytarzach zamków :P