Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annaaaaa

szukam sukini ślubnej w roz 42/44 białej w Lublinie

Polecane posty

Gość annaaaaa

Szukam sukni ślubnej roz 42/44 białej z Lublina Piszcie annaarz@tlen.pl

Mam do sprzedania śliczną suknię ślubną tzw. Greczynkę, Rzymiankę szytą na miarę.Rozmiar 41-42 na wzrost: 162cm + 4 cm obcas.Obwód biustu 83 cm , nad biustem 89 cm, miseczka B. Sukienka pasuje do każdego rodzaju sylwetki. Wygodna i praktyczna. Wykonana z muślinu, lekkiego i zwiewnego materiału. W suknie szyta jest już halka. Suknia jest bardzo prosta do przerobienia, każda krawcowa spokojnie sobie z tym poradzi.Ramiączko można bardzo łatwo odpruć. Suknia była używana 2 razy, w dniu ślubu i na plener. Suknia ma malutkie plamki(smużki) u dołu , prawie nie widoczne. Możliwość umówienia na przymiarkę. Gratis dorzucę welon. Dałam za suknię 1900 zł., a chcę tylko 1000 zł. Kontakt Aneta 609333209 zdjęcia na maila. link do ogłodzenia http://warszawa.gumtree.pl/c-Sprzedam-antyki-bizuteria-kolekcje-Sprzedam-suknie-slubna-szyta-na-miare-tzw-greczynke-rzymianke-W0QQAdIdZ319090724

Gość annaaaaa
Dziękuję za propozycję ale wolała bym coś w innym stylu niż greczynka...czekam na dalsze propozycje ;) jestem bardzo zainteresowana kupnem.