Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosiasamosia2011

Mój chłopak jest obcokrajowcem ...

Polecane posty

Gość zosiasamosia2011

Witam Mój chłopak przyjechał do mnie dwa miesiące temu ,jest mu ciężko znaleść prace . Jest z rumuni . A my jesteśmy rasistami - i mam na to potwierdzonych wieleeee przykładów ...:(

Gość odfndopfhnwdhofffas
ale przeciez rumini to ta sama rasa co to ma wspolnego z rasizmem? mzoe sa ksenofobami lbub kretynami nie rasistami

Gość Dorinsa00
to prawda z tym rasizmem u mnie w małym miasteczku mieszka rodzina murzynów a jeden z tych biedaków chodzi do liceum ten ma dopiero przejebane

Gość zosiasamosia2011
co za ograniczony głupek z ciebie .... skoro już ulegasz steorotypowi to istnieje zasadnicza różnica miedzy romami a rumunami ...to zupelnie inni ludzie ....debil.

Gość zosiasamosia2011
być może ,ale to dawno powinno ulec przedawnieniu ... byłam w rumuni i wiem co piszę ..... znam mnóstwo osób ...ale najlepiej się ocenia nic na ten temat nie więdząc .

Gość odfndopfhnwdhofffas
dobra to on jest romem czy rumunem?

być może ,ale to dawno powinno ulec przedawnieniu .. jakiemu przedawnieniu teraz znowu jak do unii weszli to pełno ich żebra znowu po ulicach

Gość Bożena B
ale rumuni sie tacy przystojni :P dokładnie lubie się jeb... :P

Gość zosiasamosia2011
właśnie większość z nas myli romów z rumunami Kiedy mówie rumun 95%osób myśli o tych zebrających na ulicy . Mój chłopak jest rumunem pochodzi z dobrego domu ,jest wykształcony itp.( nie napisałabym gdyby tak nie było ) nigdy nie doznałam tyle miłość jaką dał mi on i jego rodzina , ale jeSli nasze najbliższe miesiące mamy spędzić na szukaniu dla niego pracy to WYJEZDZAMY . :)

Gość zosiasamosia2011
męskim ideałem był dla mnie przystojny i opalony brunet ... A mam blondyna o niebieskich oczach :)

Gość zosiasamosia2011
nie o cyganów ?? pewnie to rumuni nie cyganie hehe .....

Gość zosiasamosia2011
a i dodam że rumuni i romowie sie -nienawidzą .

Gość hedqf
To on jest bialy jak np. Polacy, czy bardziej wyglada jak Cygan?

Gość hedqf
A pytam sie o to, bo kiedys slyszalam, ze Rumuni wygladaja jak my a przez zebrajacych w calej Europie Cyganow wszyscy mysla, ze Rumun to Cygan, a to nieprawda. Niestety nigdy w Rumuni nie bylam wiec dlatego sie pytam czy to prawda czy nie.

Gość zosiasamosia2011
heh tak ma jasne kręcone włosy (bardzo jasne ) i jasno niebieskie oczy . Jest dokładnie tak jak napisałeś ,ale większość tego nie wie .

Gość hedqf
Aha, czyli prawda. A Cyganow ludzie nie lubia, bo potrafia tylko zebrac. Kiedys pod koniec lat 90dziesiatych, maly Cygan chcial od mojej mamy pieniadze, a ze nie miala drobnych, wiec mu nie dala, a on ze zlosci kopnal w samochod i uciekl, az ryse gowniarz zostawil. Wiec jak mozna byc do nich pozytywnie nastawionym. A wy moze lepiej wyjedzcie, znajadziecie prace i pewnie bedzie wam sie lepiej zylo niz w PL. Powodzenia zycze.

znam kilku Rumunów i sa naprawde wporządku. Mili i uprzejmi... Gdy potrzebujesz pomocy zawsze Ci pomogą. No i to nie prawda ze boja sie pracy jak ognia :):) wrecz przeciwnie. Ludzie czesto myla Rumunów z Romami.

Gość zosiasamosia2011
Dokładnie .... Mojego chłopaka poznałam w niemczech w pracy . to polacy sa leniwi im tego nie brakowało...

nie cierpię rumunów czepiają się na każdym kroku ludzi żebrząc o drobne i jeszcze dzieci w to wciągają szkoda że do unii ich wpuścili bo się rozpanoszyli

Gość jada75856823
dlaczego jak polka dorwie jakiegoś obcokrajowca to zaraz szczeka na polskich mężczyzn ? jak tak to czytam to się okazuje że każdy ciapaty murzyn arab rumun i ch.... wie kto jeszcze jest lepszy od naszych chłopców :D przyznaje że do ideału im daaaaalego ale kobitki nie przesadzajcie.....

Gość zosiasamosia2011
nie ,absolutnie tak nie myśle .... Napisałam ze polacy sa leniwi ,ale przecież nie wszyscy tak samo jak ludzie innych państw .... nie zamykam teraz polaków do jednego wora bo mam obcokrajowca ... poprostu porównując go do moich wcześniejszych facetów ten jest NAJ lepszy i tyle .