Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ann__nna

Myślicie, że to ciąża?

Polecane posty

Gość ann__nna

Witam. Od jakiegoś czasu mam twardy brzuch ( jakbym miała ściankę na powierzchni całego brzucha, zaczyna się zaraz pod żebrami) i czuję takie dziwne pulsowanie pod żebrami, miewam też czasem takie chwilowe bóle w nadbrzuszu,a ostatnio też czasem pobolewają mnie jajniki, to wszystko trwa od ok. 2 miesięcy. Zastanawiam się czy może to być ciąża, ostatni raz kochałam się z chłopakiem 05.06, zabezpieczyliśmy się prezerwatywą (nie pękła, ale doszedł we mnie) 4 dni później dostałam normalnego okresu, natomiast w kolejnym miesiącu nie dostałam wcale, ale potem miałam normalny okres w sierpniu i we wrześniu. Niby nie mam żadnych objawów ciąży, ale niepokoi mnie ten twardy brzuch, nie wiem czym to może być spowodowane, robiłam też test ciążowy ok. 1,5 miesiąca po stosunku, ale wynik wyszedł negatywny, mam wizyte u ginekologa, ale to dopiero za 2 tygodnie. Dodam jeszcze, że mam bardzo nieregularne okresy i zdarzało mi się, że nie iałam w jakimś miesiacu okresu, albo, że miałam 2 razu w miesiącu. Bardzo dziękuję za odpowiedz.

Gość to nie ciaza
masz urojenia:o a tu wrózek nie ma

Gość Jestem motylem
jejku to jest najczestsze pytanie na tym forum, dlaczego ktos uwaza ze ludzie sa wrozkami, lekarzami i na odleglosc sprawdza czy to ciaza?! Skad ktos ma wiedziec?!! Objawy jedno, ale trzeba kupic test, isc do doktora a nie zadawac durne pytania